(sm81)هر کی به قلب من رسید چند روزی موند و راهی شد(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)هر کی به قلب من رسید چند روزی موند و راهی شد(sm50)
نه خوشم اومد خوب منُ شناختی! (sm120) عاشق هدایت , تربیت و مدیریت افراد هستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالاری (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بُرد اول ؟؟(sm120)
١ ميليونى شدنِ صفحه ى اينستاگرامِمون مباااااارك(sm2)
یعنی ۱ میلیون ایرانی ؟ تتلو ؟ شیب ؟ بام
هر کس محسنات و وجنات ما رو از دور میبینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد پخ رو چک کن
ال کلاسیکو؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نزدیک چنگی به دل نمیزنه وای بحال دور نمات(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میز قمارُ میگم بابا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب هلند حذفه (sm120)نقل قول: