(sm19)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TAK-TA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TAK-TA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
"پرنده غمگین" ورژن پیانوش خیلی بهتر از ورژن اصلیشه
داغون میکنه آدمو (sm50)
پروین (sm2)ای تو روحت سینا
(sm120)
افتخار بی نهایت بزرگ و زیبایی کسب کرده ای ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتخار می کنم بهت ... (sm50)
(sm50)
آقا یک ترفندی ندارید که بشه فایلهای حجیم تلگرام رو با IDM دانلود کرد؟ البته با سرعت بالا.
حجیم نیمیدونم منظورت شقده ولی اینجا تا 1.5 گیگ بت میده ولی محدودیت زمانی داره سریع باس دان کنی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیری هم رف واس شب برره 2 ..
کنایه های تُند سینا سرلک به محسن چاوشی و شهرزاد: رضا گلزار مثل بعضی ها عُقده دیده شدن ندارد که صدایم را قیچی کند/ فقط براساس اعتماد با چاوشی همکاری کردم/اگر چیزی نمی گویم دلیل بر نفهمیدنم نیست/دیگر به محسن چاوشی فکر هم نمی کنم
همینو کم داشتیم ..
هانی (sm127) ،
لینک لاتاری رو می رسونی 480 لطفا ... (sm176)
ناصر زینعلی - طرفدار ... (sm50)
دمت گرم (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین کارم رو راه میندازه (sm155)
تو چنگِ ابرای بهار ... (sm50)
پیر شدم تو این قفس ... (sm50)
دلش نخواست و نمی خواد ... (sm50)
چه زخمِ ناتمومی ،
چه سرنوشتِ شومی ... (sm50)
Pacific Rim
همانند قسمت اولش قسمت دومش هم مقوایی بیش نبود ...
The Tale 2018 ... (sm50)
شی میگی ..
جاهای خالی رو با عبارات مناسب پر کن ...
شاکی روزگار منم ،
تمامِ این شهر متهم ... (sm27)
لاتاری که نیومده ..
اومده ، خبر نداری ...
جونم بگی میدم ،
دیدم اینو که میگم ...
... تو این ادبیات ...
(sm2)
به یاد مالنا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری رسول (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب قرص سرماخوردگی خوردم، ناخودآگاه یاد تو افتادم (sm2)
اگه لینک لاتاری اومده بدید (sm3)
پر بیراه نگفته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خنده هات سبزه ی عیدن
خنده هاتو دوست دارم ..
(sm50)
فعلا جایی ندیدم من ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا فوق العاده هم نیست (sm120)
(sm50)
(sm50)
برنامه کامل جام جهانی روسیه 2018
(sm10)