هر کسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی گاس هیدینگ عمو دل نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن (sm2)
الان ن بدم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه یه اواتار بذارید دیگه (sm39)
محاله (sm120)مربی ای که جام لیگ قهرمانان و جام جهانی و لالیگا و جام ملت ها رو برده رو با کی مقایسه میکنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها (sm120)نقل قول:
آخرین بار دو هفته پیش 20 تومن گذاشتم 9 تا بازی هم گرفتم، همه درست دراومدن فقط چلسی جلو ساوهمپتون خراب کرد (sm172)
یک و دویست پرید (sm25)(sm120)
گاس کبیر ریده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست دختر سابق آندریاس لوبیتز، کمک خلبان پرواز جرمنوینگز (که مقامات میگویند عامدانه باعث سقوط هواپیما شده) گفتهاست آندریاس گفته بود 'روزی اسم من به گوش همه میرسد.'
روزی اسم من به گوش همه میرسد (sm50)