[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد خوابیدم ندیدم(sm11)
انقد هم که داریوش میگفت بد نیس(sm41)
البوم دلنشینیه مث اکثر کارهای قدیمی (sm41)
هر چند حق با داریوشه ولی در کل(sm41)
(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی مسخره بازیه همش شد مافیا که(sm120)
حالا خوبه عربستان ورزشکار درست حسابی نداره وگرنه با پولی که دارن قهرمان المپیک میشدن (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شلوغ نکن میخوام بخوابم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مگه وقت خوابه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تازه بیدار شده (sm2)
من و الیاس دو شیفت متفاوت کار میکنیم... با تمام شدن شیفت من.. شیفت الیاس شروع میشه.. الانم تو رختکنه داره لباساشو میکنه لباس کار بپوشه ..منم دارم میرم(sm2)نقل قول:
الی شیفت رو تحویل بگیر(sm27)(sm2)
(sm2)دقیقا تو کدوم شیفت ممه هاتو ارائه میدی؟نقل قول:
بهداد سلیمی (sm25) (sm120)
یه چیزی رو توجه کردین ؟ (sm120) قبل اینکه برن ریو همش میگفتن که ممکنه ناداوری بشه در موردش !! چرا ؟! بابا اسی کارشناس تمامی رشته های ورزش تحلیل میکند(sm120) :
کوتاه عرض میکنم که زانوش خراب بود نمیتونست دو ضرب رو خوب قیچی بزنه پوش کنه واسه همین رفته بود سراغ روش پوش کردن خروس وزن های چینی که متاسفانه رید ... البته من ندیدم چجوری وزنه زده چون در خوابی خوش به سر میبردم (sm120) ولی حدس میزنم به همین روش ریده