سازش چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سازش چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیبورده فکر کنم
خودش میگه این اهنگ ادامه البوم مسافره با تنظیم و بگراند جدید
آره احتمالا با کیبورد زدهنقل قول:
فکر کن اون موقع من از انگیزه و اونه اونه خوشم اومده بود اما از این نه (sm128)نقل قول:
فقط حیف که ماندگار تو آلبوم پاپ کرن کنار حالا بیا اینجه قرار گرفت (sm170)(sm41)
معلوم نیست شادمهر پیش خودش چی فکر کرده بود اینا را پیش هم گذاشته بود ..
یه چیز دیگه اونم زیر صدای خود شادمهر تو اهنگا
نمیدونم اسپیکرت چیه ماله من سیستم کارائوکه داره وقتی میزنم صدای خواننده برداشته میشه و زیر صدا هایی که شادمهر خونده تو یه لاین دیگه اونا مشخص میشه اینقدر قشنگه بعضی جاها فکر میکنی اهنگ جدیدیه
چه جالبنقل قول:
اسپیکر من کارائوکه نداره
با نرم افزار تفکیک صدا این کارو میکنی ؟
اره حالا یه نرم افزار و روش کارشو بهت میگم یه سری اهنگها مثل خیالی نیست و کعبه عشق از ادم و حوا واقعا قشگ هستن
فرید فصل آشنایی را پلی کن
دقیقه 2:58 زیر صدا ملودی گیتار به شکل استادانه نواخته میشه (sm1)
تن من میلرزه هر وقت گوش میکنم (sm74)