یه شبیر پاک خورده ایی میتونه یه ف.یلتر شکن(حالا هرچی) با سرعت متوسط یا خوب برا ما پیدا کنه ؟
سرعت نتم خیلی پایینه نمتونم خودم سرچ کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
یه شبیر پاک خورده ایی میتونه یه ف.یلتر شکن(حالا هرچی) با سرعت متوسط یا خوب برا ما پیدا کنه ؟
سرعت نتم خیلی پایینه نمتونم خودم سرچ کنم
اسم منم مینویسی ؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترا همشون ناقص العقلن یا ناقصاش گیر ما میفته ؟! (sm1)(sm1)
(sm74)
حالا من یه روز دهن تو رو مورد عنایت قرار میدم بخند الان(sm70)(sm70)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزینه 1 (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دیوثی هادی تو دوقیقه یادم داد چجوری عکس میگیرننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوی ملت ... نَـــمَـــنَـــه دارم با شما سخن میگویم
یکی شیلتر شکن برسونه
(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد شب انتشار پارو افتادم نوید کجایی برو تاپیکتو بیار بالا دوباره بخندیم (sm70) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت فرمان بخواب راننده
مرگ یک اشتباه میخواهد ... (sm50)
واسه ارتحال جان گوز کار نمیکنه چند روزه بستنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن نابودش کن جوری بزن 3 ماه بستری بشه من حمایتت میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جهانی که عشق ممنوع است
عاشقت میشوم خودآزاریست ... (sm50)
(sm50)جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی
آخرشی ینی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیر دست مرا اشنای درد بگیر(sm81)
سارا نبودی چشم گریان را ببینی
آنقدر باریدم که باران را ببینی ... (sm50)
اغا شد دوشنبه(sm118)
این مجانی ها هم کار نمیکنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی هیچی ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به احتمال زیاد دوشنبه شهرستان و سه شنبه در تهران شاید پخش همزمان!
بازم وب مستر کچل
آنقدر پشت پنجره ماندم که شاید
یک لحظه این سوی خیابان را ببینی ... (sm50)
Schindler's List - 1993
(sm50)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بگویم سخنی نیست میان من و تو
جای عاشق شدنی نیست میان من و تو ... (sm50)
اونو دیگه نمیدونم کریو من 4 روزه کار نمیکنه الان باز تست کردم بستن بی شرفها(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بانوی مجمع حسابش جداسنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی انصافا مشکل دارن دخترا چیزی که با یه جمله میشه به یه پسر فهموند برای دختر تو یه ساعتم نمیشه
آنقدر درد کشیدیم که یعقوب شدیم
مژده ی پیرهنی نیست میان من و تو ... (sm50)
دیگه بیداریه شب عادتمه(sm50)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی از لطفت (sm70)خنگ نیستن شاید به توضیح بیشتری احتیاج دارن (sm54)نقل قول:
دریا تنش را ، آسمان پیراهنش را
هر کس به او بخشید سهم بودنش را ... (sm50)
این حرفا قبول ولی همین آدم هم اونجا مدت طولانی محروم شدنقل قول:
بوکس یعنی تعدادی سفید پوست در حال تماشای دو سیاهپوست که همدیگر را می زنند.
بدرود محمد علی...
سایفون کار میکنه بچه ها..برا من که جواب داد اما سرعت نتم پایینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پای مرده ها هم شلوار میکشند
تا وقت مردن از تو هی کار میکشد
هی کار میکنی هی لبخند میزنند
هی درد میکشی هی سیگار میشکند
در زخم های پشتت تکثیر میشوند
جان میکنی و از پا پوزار میکشند
جان میکنی کفن را تکقیر میکنند
با دست تو به سرها دستار میکشند
این سایه ها اگر چه امروز کوچند
فردا تو را کنار دیوار میکشند
این سر به دارها از سرها بریده اند
داری برای خان و سردار میکشند
این میرزا رضاها لبخند میزنند
شش لول سوی شاه قاجار میشکند ... (sm50)
دختر شدی اما پدر دختر نمیخواست ... (sm50)
لالا شب پره شب تا صبح می خونه
دلم تا ابد پیش تو می مونه
هر جا که بری تا برگردی خونه
همیشه چشام منتظر می مونه
مرجان فرساد (sm19)
امیر تک آهنگ های مرجان فرساد نیس تو سایت ؟؟؟ آلبومش بود فقط
غریب گیر اوردنت (sm50)