(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار که نرگس دختر داییم اومد خونه امون مشغول شده بود گفتم نرگس خانوم تو پیدا کردن شوهر انقدر سرعت عمل داشتی الان نوه هات کنارت بودن آقا اینو نگفتم زن داییم از خنده ترکید (sm2)
غلط کرده بچه هستش بچه هستش چرا بادوم هندی را نمیکنه تو گوش میزاره تو دهنتش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا هم که خود بچه هم عوضی تر دیوث ساعت 1 شب از خونمون رفتن کمر درد گرفتم انقدر براشون چای گرفتم دستشویی هم نمیرن نمیدونم چای کجاشون میره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبل نو خریدیم ، فامیل داریم چندتا بچه میان رو مبل راحتی هی میپریدن همش حرص خوردم(sm173) . مبلامون نابود کردن. یه کلمه گفتم نکن مادرش از ما ناراحت شد دیگه خونمون نمیاد
یک سال بعد شام دعوت کردیم 2ساعت شامون خوردن رفتن. نموندن خومون(sm74)
(sm2)اینم ازون حرفا بودا (sm2) بیخیالش تو الان بچه نداری که وگرنه توام بچه ها رو با خودت میبردی مینخداختی جون آجیل و شیرینی ..
الان که نداری کمتر بریز توش (sm2)کسی هم اعتراضی کرد بگو پسته بادام آدمو وسوسه میکنه . آجیله اسمش روشه هر 5 تا با همه سوا کردنی نیستش (sm2)(sm151)
بچه ی من بود بهش میگفتم سگ توله بشین سرجات تو قبر مرجع تقلید یه جا بشین دیگه برسیم خونه من و تو کمر بند داغ قاشق اون وقت ببین بچه غلط بکنه اینطوری رفتار کنه (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیوه ی آموزشی 40 سال قبل (sm2)(sm2)
ریدی (sm2)اینجوری هم که عقده ای بار میاد (sm51)نقل قول:
فایده نداره بدتر می کنه(sm2)
اصلا چه کاریه لوله هارو ببندید بره دیگه ...
نشسته ام باز کنار تو اومدی سراغم نگاه تو روشن شبای بی چراغم
صدای من وقتی قصه داره که رنگ چشم تو غصه داره
شب من و تو باز دوباره انتظاره
نگاه تو رنگ بوسه داره لبای من گرم و بیقراره
سکوت شب یک آسمون و یک ستاره(sm50)
مهمونی می رفتم طوری رفتار می کردم که میزبان فکر نکنه که ی زامبی و هیولا تو خونشون حمله کرده و آبروی خونوادمو نمی بردم چش و دل سیر بوده و هستم(صددرصد تربیت خانوادگی من اینطوری بهم یاد داده)نقل قول:
چون بچه هست و بقول تو حالیش نمی شه منه بزرگتر باید ی جوری رفتار کنم و ب بچه بفهمونم که چه کارایی رو باید کرد و چه کارایی رو نباید کرد که وقتی رفتیم مهمونی ابروریزی نکنه
نمی گه اونجا نشسته اعتصاب غذا کنه و روزه بگیره!!!! بخوره اما ب اندازه
ماشالله الان همه خانواده ها ادعا می کنن بچه خوبی دارن و تربیت خوبی کردنو خلاصه انگار امام زادس درصورتی که جا کشزاده هم نیس تخم حروم!!!
راست میگی فردا روز دیدی به خاطر یه مغز پسته و بادوم کیونی شد اوبی هم که بشه وا مصیبت ها (sm2)(sm2)نقل قول:
اینو چی خونده نشنیدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عارف - خواب ستاره
عارف - خواب ستارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه من بود که همونجا ک ی ر بابا بزرگ خدابیامرزمو می گفتم بخوره(sm51)نقل قول:
والا ما سال 68 خداشاهده 5 سالمون بود عمه ام خدا بیامرز اسمش رقیه بود تخم مرغ رنگی درست میکرد کلی ذوغ میکردیم پسته پیدا نمشد نخودچی بود که سه کیلو بهش نمک آویزون بود کشمش بود که پاستیل بود انگار اصل به دندون نمیرفت ولی خداییش یادمه عین بچه آدم میشستیم یه جا طرف میگفتش ما شاالله چقدر بچه عاقل آرومی دارید (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روح اون بچه ای بخواد سر پسته و بادوم عقده ای درااادنقل قول:
ممنون(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته حرفات ولی ازین خط آخرت معلومه خیلی آتیشت تنده اعصاب نداری . (sm2)نقل قول:
اره چون زیاد از این خانواده های چسی دورو اطرافم دیدمنقل قول:
اینو دیگه باید تو وجود اون بچه پیدا کرد . (sm70)هر چند به همین راحتی هم نیست همه که مث هم نیستن .نقل قول:
(sm98)
(sm2)بیخیالش بیا وسط (sm224)
بزن و بکوب امشب کنار بندر حرفای خوب امشب کنار بندر (sm2)(sm51)
(sm118)(sm118)
من یه پا روانشناس م (sm50)
(sm135)(sm58)(sm224)
خوشم میاد سر بزنگا میرسی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
عمرا اگه به گرد پای من برسی عمرا حتی فکرش را هم نکننقل قول:
آره منم همین حس و حالو دارم اما نه توی سال 68 تو دهه 70 (sm172)نقل قول:
بیا کنارم سرو ناز بی تاب بیا کنارم زیر طاق مهتاب
عطش ببازیم به نسیم دریا غزل برقصیم تا طلوع فردا
بیا کنارم ساقه ی بهاره رو فرش برگ و پولک ستاره
خمار شعرم می شکنه پیش تو عجب شرابی نفس تو داره
(sm118)(sm135)(sm137)(sm79)
خب دیگه تو یچند سال از ما بزرگ تری .. (sm70)نقل قول:
(sm74)
با ساقیش سر کله زدم هر خونه ای بگی رفتم شهرستان های زیاد رفتم معامله کردم اووووووووووه طرف حرف بزنه میفهم چی تو کله اشه (sm2)نقل قول:
معلومه استاد جیب طرف خالی میکنی(sm2)نقل قول:
نمی دونید با ساقی سر و کله زدن یعنی چی
نمی دونید زد و بند کردن چجوریه ...
می کررررم نیه بولبوله ک و س (sm120)نقل قول: