(sm2)عنوانو مشدیا یه تیکه کلام دارن کوچه سگ یتیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)عنوانو مشدیا یه تیکه کلام دارن کوچه سگ یتیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقد بدم میاد از اینایی که از کیون حرف میزنن طرف خودشم میدونه چی شنیده ها انگاری از *** سگ خورده یجوری تعریف میکنن خودمون به گوشای خودمون شک میکنیم
فردوسی پور میگفت اگر بازی همینجور بخواد پیش بره بهتره همین الان بازی تموم بشه کِی این حرفو گفت 20 دقیقه اول بازی که داشتیم بدتر از تیمای اماتور بازی میکردیم دو تا پاسمون سه تا نمیشد 10 متر نمیتونستیم پا به توپ بریم ادم خجالت میکشید بگه این تیم ملی ماست تو این شرایط دو سه باری این حرفو زد که اصلا چیز غریبی نیس خیلی از بازیکنا و مربیا خارجی هم دیدیم مصاحبه میکنن میگن کاش فلان دقیقه بازی تموم میشد یا داشتم ارزو میکرده هر چی زودتر تموم شه چیز عجیبی نیس
کیروش: در بازی اسپانیا فقط به حمله فکر میکنیم!
کیروش پس پیروزی مقابل مراکش در گفتگو با رسانه ملی پرتغال از عملکرد بازیکنان خود تمجید کرد.
به گزارش "ورزش سه" کارلوس کیروش پس از پیروزی مقابل مراکش در مصاحبه زنده با RTP کانال تلویزیون ملی پرتغال در مورد این مسابقه گفتگو کرد:
پیروزی مقابل مراکش:
"به نظر من یک برد کاملا باارزش را کسب کرد. ما بانظم تیمی خوب، قدرتمندانه جنگیدیم و توانستیم بازی مراکش را خنثی کنیم. مهمترین نکته در مسابقه بازی منطقی بازیکنان من بود که توانستند تیم قدرتمند مراکش را کنترل کنند که نه تنها باعث تضعیف بدنی بلکه باعث تضعیف روحی و فرو ریختن روانی بازیکنان حریف شد
."
مسابقات آینده:
کیروش در جواب این سوال با اعتماد به نفس بالا و لبخند این گونه پاسخ داد: "در واقعیت من تصور می کنم در مقابل اسپانیا و پرتغال (با خنده) فقط به حمله کردن به دروازه حریف فکر میکنیم، فقط حمله! آن دو تیم بهترین های دنیا هستند و از کاندیدهای قهرمانی در جام جهانی، ما در صورتی در مسابقه با آنها کنترل توپ را در اختیار بگیریم بلافاصله حمله خواهیم کرد، اگر نه هم به خوبی از دروازه خود دفاع خواهیم کرد."
نکته قابل توجه این مصاحبه، خوشحالی زائد الوصف کیروش از پیروزی مقابل مراکش بود که در طول مصاحبه با لبخند و خنده های پی در پی سوالات را پاسخ داد. البته با توجه به محبوبیت پایین تر کیروش در کشور پرتغال به نسبت ایران (به علت عملکرد ضعیف در تیم ملی پرتغال و مشاجره با رونالدو) به نظر می رسد که کیروش در این فرصت سعی کرد که با اعتماد به نفس بالا، عملکردخوب خود را به رخ منتقدان پرتغالی بکشد.
این اپی که می گن برید توش پیش بینی کنید کدومه زورم میاد پیام بدم
بعدش تو پیامک رتبه نمی زنه
روبیکاس که
پس ولش
روبیکا نیست
اسم برنامه جام21
مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه تو پیامکشون لینک دانلود روبیکا گذاشتن(sm120)
نمودن با این روبیکا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرانسه هم مثل ارژانتین مربی نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برسه به حذفیا با همین فرم قطعا میبره ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنالتی پنالتی پنالتی ... (sm172)
(sm120)
همزمان با مسابقه ایران و مراکش مسئولان برگزاری بازی قطعه «ای جاویدان ایران» گروه آریان را برای معرفی موسیقایی تیم ایران در ورزشگاه پخش کردند.
به گزارش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، در حالیکه قطعه «یازده ستاره» به آهنگسازی بابک زرین و خوانندگی سالار عقیلی به عنوان قطعه رسمی تیم ملی فوتبال کشورمان در بازی های جام جهانی فوتبال روسیه انتخاب شده بود، اما پیش از آغاز بازی تیم ملی فوتبال ایران مقابل مراکش قطعه «ای جاویدان ایران» گروه موسیقی آریان که چند سال گذشته تولید شده بود از بلندگوی ورزشگاه پخش شد.
تلگرام چرا اینقد شخمی شده این 2 روز
همش قطع میشه..یعنی به پروکسی وصل نمیشه(sm120)
ما اگر بخواهیم در مقابل اسپانیا حمله کنیم که همون نیمه اول گل خوردیم و بازی باختیم...
به نظرم دفاعی بازی کنیم و گاهی اوقات حمله اگر حمله هم کنیم روی ارسال توپ های بلند و ضربات شوت از راه دور بیشتر کار کنیم
صبح تا شب پاس کاره بدرد نمیخوره این که نشد بازی
بعد بازیکنان ایران هر کدام باید موقعیت برای بازیکن دیگه بسازند هر کدام باید موقع حمله نفوذ کنند تا دفاع حریف بهم بریزه
برای دفاع هم باید ضربات ایستگاهی و شوت و ارسال توپ های بلند دفع کنیم تا بتوانیم بازی کنترل کنیم وگرنه گل های بیشتری دریافت میکنیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
هی جیغ می کشی که بگویی که من هنوز ...
گم می شود صدای تو در بین همهمه ...
(sm172)
شب بخیر ...
تا آرژانتینم به غا ندادی آواتارتو عوض کن
(sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی زیرنویس نداره شارون استون
علی پیامی از اهنگاسازان برجسته ایرانی که با Katy Perry, Taylor Swift همکاری های زیادی داشته
تو ادوار گذشته هر تیم اروپایی که قهرمان جهان شده دور بعدی از گروهشم بالا نیومده
(sm19)دخملای مکزیکی
عجیبه دختراشون اینقد خوشگلن مرداشون قیافه های ال کاپو
ولی خوشگلترین دختر جام تا به اینجا شیطونه میگه برم دانمارک زن زندگیم همینه
لامصب مث یه فرشته میمونه
(sm242)
کدوم فیلم بود میگفت یه دختر غمگین با یه شامپاین
(sm2)
Hossein_safa59:دوست گرامیام آرش معدنیپور، مطلبی را نوشت و برایم ارسال کرد که خواندنش را به شما عزیزان هم پیشنهاد میکنم:
"همون دقیقههای نخستین بازی ایران و مراکش، وقتی مراکش داشت حمله میکرد و ایران حرفی برای گفتن نداشت، فردوسیپور جملهای گفت که به نظر من نشونهی طرز تفکر و روحیهی ایرانی بود؛
گفت: اگه الان بگن که بازی قراره با همین نتیجه تموم بشه، همهمون راضیایم. خدا کنه زودتر تموم شه این بازی...
این نگاه ترسوی منفعل، که همون اول کار، بهجای اینکه به فکر تلاش برای عوضکردن اوضاع باشه، بهجای اندیشه و برنامهریزی و راهکاراندیشی، فقط به فکر زودتر ردشدن از اون موقعیت دشواره، تازه اون هم با مددخواستن از یه نیروی برتر، نماد نگاه ایرانیه.
توی اون لحظه، فردوسیپور بازگوکنندهی نهان همهی ما بود،
که از اندیشه و تحلیل و تلاش دوریم، و به قناعت و توکل و در انتظار نشستن نزدیک.
اتفاق آخر بازی هم، تشدیدکنندهی همون باور بود به نظر من، که نتیجهش رو نه به شانس و اتفاق، بلکه به جنگ و تلاش ربط دادیم، جنگ و تلاشی که واقعا از زمین بازی نمیاومد، از فرافکنی نهانِ ترسخوردهمون میاومد... و همه هم راضی و خوشحال بودیم.
هرکسی هم حرفی دیگرگون بزنه، متهم میشه به مشکلداشتن با شادی مردم..."
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمپائولی هم پا به پای من داره زحمت میکشه (sm120)
شکم فرشته مملو از ابجو روی پاش افتاده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm30)
از کجا نگاه می کنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا می شه انلاین دید ؟
(sm81)
راسته میگن خیابانی گفت دوره قبلی با بوسنی 3-1 مساوی کردیم؟(sm2)
تو خونه ژیلا صداش میکنن (sm2)
ها؟
لعنتی هر چی پیش بینی میکنم اشتباهه من گفتم آلمان ببره مکزیک برد اونم گفتم برزیل میبره مساوی شد چه وضعشه (sm138)(sm1)
داشتن ایتم پخش میکردن یهو برگشتن احمدی داشت میگفت تو خونه ژیلا صداش میکنن (sm120) بعد گفت امشب بچه ها زود برمیگردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]