(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
نویسنده های طومارا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا صب که کار دارم ، بعدش هم مسابقه بسکتبال و والیباله ، تا 4 بعد از ظهر ، اسپم بی اسپم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم اینجا دوباره جون گرفت (sm2)
ولی من با خیلی از اهنگاش از وقتی رفته اونور حال نمیکنم حس میکنم زده به مسخره بازی یا بی انگیزه شده(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا 13-8 مطمئنم اهنگو واسه لجبازی خونده(sm172)
قبلا تو ایران یه اهنگ میخوند کیون موسیقی سنتی میسوخت از حسادت(sm172)
الان اینا که داخلن تو کیونشون عروسیه(sm172)
ولی از این جنبه ها که میگی تدریس و تحقیق اره راحته(sm172)
دوس دارم یه البوم بده در حد ترنج(sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو نکنین این کارارو ، دشمنای مجمع چندین ساله هدفشون اینه که مجمع رو بفروپاشونن (sm173)
لاشی هر اتفاقی میفته چرا منو بن میکنی(sm98) (sm2)نقل قول:
دیماریای وطنی(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)