علیرضا بیا تو آغوشم (sm221)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
علیرضا بیا تو آغوشم (sm221)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
آههههههههههههههههههه ... (sm81)
به خویه های باقر بخند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای سهیل جامی به نام خصوصی ...
ترانه : مهرزاد امیرخانی ، یاحا کاشانی ، سهیل جامی و هادی اصحابی
آهنگ : انوشیروان تقوی ، سهیل جامی ، پازل بند و محسن یگانه
تنظیم : پازل بند ، اشکان آبرون ، کوشان حداد و محمد شفیعی زاده
میکس و مسترینگ : پازل بند و ایمان احمدزاده
(sm29)
نفس برآمد و کام از تو بر نمی آید
قغان که بخت من از خواب در نمی آید ... (sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم می خواد که امشب امشب پر ستاره
بهت بگم عزیزم عاشقتم دوباره باز دوباره باز دوباره
(sm128)
ایش... (sm73)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این خیال به سر شد زمان عمر هنوز
بلای زلف سیاهت به سر نمی آید ... (sm81)
تف تو اون سلیقه ت (sm2)آخه این چیه گذاشتی آواتار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جهت شوخی بود الان عوض میکنم (sm10)