زیرثانیه یعنی همون تصویر سیاه اول رو هم نمی بینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زیرثانیه یعنی همون تصویر سیاه اول رو هم نمی بینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بهت خیلی مدیونم داداش ....(sm10)
نقل قول:
مفتخوری
لغتنامه دهخدا
مفتخوری . [ م ُ خوَرْ / خُرْ ] (حامص مرکب ) کار آدم مفتخور. طفیلی بودن و بند و بلای این و آن شدن . (فرهنگ لغات عامیانه ٔ جمالزاده ). مفتخواری .
پارسال کاور دفترچه ای مهسا رو 300 دی پی آی گذاشتم کیفیتش خوب بود این دیوث اومد تلگ گفت این کیفیت نداره گذاشتی چقدر آدم پر رو باشه
این کجاش بده واقعا ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 تا میخورم ولی میترسم تشنج کنم کسی هم ندونه بوی گند مرده ام همه جا رو بگیره من مث شماها که خانواده اینا ندارم...(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آدم اینقدر وقیح نوبره(sm50)
(sm120)
سیلوئت اون زرده خیلی خوبه
عجب کیفیتی...!نقل قول:
کدوم آدم دیونه ای میگه این کیفیت نداره...(sm77)
خورشید خانوم
خوابم