بسم حکایت دل هست با نسیم سحر
ولی به بخت من امشب سحر نمی آید ... (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
بسم حکایت دل هست با نسیم سحر
ولی به بخت من امشب سحر نمی آید ... (sm81)
نمیفهمی دیگه تا تو دستات نگیری نمی فهمی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ز بس که شد دل حافظ رمیده از همه کس
کنون ز حلقه ی زلفش به در نمی آید ... (sm81)
در دل عشق و انتظار دارم زآن شب یادگار
در آن شب سرد پاییز آهنگ سفر میکردی ... (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm205)
(sm2)من یه بارم از تو محبت ندیدم(sm86)
و نخواهی دید... (sm50)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چرا اتفاقا تشکرهام یهو یه دونه کم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون لحظه چک کردم دیدم نیست
بیا اینو بخور تا حوصله ت بیاد سر جا (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)ما تقاضای بن برای خشی داریمنقل قول:
(sm19)نقل قول: