کرک زیاده که (sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Captain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کرک زیاده که (sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Captain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست گفته (sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم الانم هست - کرک شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عید نصبیدم kms کار میکرد . الان انگار کار نمیکنه دیگه
اصن سری آ خود نوستالژیه(sm50) مخصوصا پارمای رویایی با کاناوارو و قهرمانیشون(sm50)نقل قول:
گل شوچنکو به یووه(sm50)
گل باتیستوتا به فیورنتیا و گریه هاش(sm81)
دلم یه دونه از اون گلای بغل پای خوشگل هانری که از گوشه هیجده قدم میزد میخواد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم جوابشو داده بودنقل قول:
گفته بود حاضرم مناضره کنم
یادم نبود کی بود
از همین اُلما بود (sm168)
پیغامش چیه الان؟؟نقل قول:
خدا رو شکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خیال راحت عوض کنم حالا
دلم اورمارس و برکمپ میخواد(sm50)نقل قول: