(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
در دو روز زندگی سخت جانی کرده ام
با همه مهربانان مهربانی کرده ام (sm50)
كلاف سرنوشت من سردرگمه ھمیشه
طلسم كور این گره یه لحظه وا نمی شه
طناب سرنوشت من تنھا پل عبوره
اما به بیراھه می ره با گره ای كه كوره
دیروز مسیر قصه ھام یه جاده بود به خورشید
امروز به بیراھه شده به شوره زار تردید
از بود و از نبودن دل كندم و بریدم
تا نیمه جون و خسته به این گره رسیدم
به من كمك كن ای عشق این گره رو وا كنم
به قیمت سقوطم راھمُ پیدا كنم
نه پشت سر راھی دارم نه راھی پیشرومه
اینجا نه آغازه برام نه راه من تمومه
ببین كه جون ندارم ھمیشه در تلاشم
نذار تو این بیراھه ھستیمُ من ببازم
ینی سرب میره تو حلقم(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی هادی جان مرسی با مرام (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی که به یادم بودی (sm19)
تو روحت با این شعر هات (sm2)
راضیم از خودم ... (sm172)نقل قول:
سلام الان باز کردم به خاطر تو(sm10) . به خاطر اینکه بستم میای میگن فیلم ایرانی بفرست بستم که دیگه نگن به خاطر اینا هستش دیگه بن میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...(sm50)
اتفاق تلخ تو زندگی همیشه خیلی بد هم نیست!
گاهی باید دوستانت رو به تو بهتر بشناسی تا اگر روزهای سختی داشتی بدونی که کسی تکیه گاه تو
هست یا نه...؟!! (sm172)