احساس میکنم یکم بکن بکن فیلما کم شده نمیدونم شاید اینایی که من میگیرم اینجوریه جقیای مجمع بیاین امار بدین (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
احساس میکنم یکم بکن بکن فیلما کم شده نمیدونم شاید اینایی که من میگیرم اینجوریه جقیای مجمع بیاین امار بدین (sm2)
منم میخوام ..
شیکا میکنین چارتا واژن بگید حوصلمون سر رف بابا ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The-Last of-Us-Part-II-E3-2018-Gameplay-Reveal-Trailer-720_www.Downloadha.com
الی اینو بیبین تا آبت بیاد ..
E3_Coliseum_The_Last_of_Us_Part_II_Panel.480_www.D ownloadha.com
بعدشم اینو ..
دوستان میشه رو دی وی دی جوری رایت کرد که بعد هم بتونیم دنبالش رایت کنیم؟
باز این کیروش دیوث گه خوری برانکو رو کرد(sm2)
واقعا عقده ایه این بشر(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداحافظ ارژانتین خداحافظ مسی (sm74)
تعویضا چی میگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شد مثل ایتالیا (sm25)
یعنی میشه (sm74)
شد (sm19)(sm118)(sm127)
ناداوری حتی با ویدیو چک
(sm19)
داورا دارن به نفع رونالدو و مسی سوت میزنن ! حق هم دارن دوتا ستاره باید باشن تو جام
کلا تو جام جهانی کسایی که به عمرشون فوتبال ندیدن هم بازیارو میبنن و میشن کارشناس واسه همین نظرات عجیب و مسخره زیاد میشنوی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماسکی (sm127) (sm118)
از دقیقه نمیدونم چند همینطوری بازی کرد ... (sm127)
Salam my frend
(sm118)(sm50)
یکی از عوامل بگایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندبار روی سردار ازمون محوطه جریمه خطا کردند که ویدئو چک نشد و پنالتی بود که داور نگرفت اما اخرین بار پنالتی گرفت این به اون در پس درست بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مگه یکی از بازیکنای من یونایتد به داد آرژانتین برسه ... (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم ازش بهم میخوره (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا سرمربی ندیدم که خالکوبی کنه امروز آستین بلند پوشید که معلوم نشه (sm25)(sm120)
حسین این کیروش دوباره شروع کرد علیه برانکو به جای اینکه از خودتون بگین چسبیدی به سرمربی ما دوباره شروع شد جنگ و دعوا یکی بهش بگه وحید امیری و بیراوند کی داده مال ما بوده
این مردک عقده ایه(sm120)
سید جلال رو خط زد گفت میخوام جوون گرایی کنم بعد دژاگه منتظری و شجاعی و گوچی رو با سن بالا و با اینکه مصدوم بودن گرفت برد ی دقیقه هم بهشون بازی نداد
عوضشون میتونست علیپور کاوه رفیعی اسماعیلی رو ببره اگه قرار به جوون گرایی بود وقتی نمیخواست بازیشون بده(sm120)
الانم سر همون که برانکو گفت ما بازیکن نمیدیم پارسال عقده کرده ول کن نیست
بعد برانکو گفت امیری ابراهیمی بیرانوند و حسینی و چشمی بهترین بازیکنای تیم ملی بودن.. یعنی کیروش گفت بازیکنای لیگ اماده نیستن ولی بهترین بازیکنا مال همین لیگ بودن.. این *** سوزش دوباره شروع شد(sm2)
والا (sm120)
اول اواتار من ... حالا هم ماسکی ... حتما بعدشم میخوای بگی تعویضای سمپائولی بد بود ؟ (sm205)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در اینکه با ارژانتین جواب نداده شکی نیست ولی دیگه به خالکوبیهاش چه ربطی داره بنده خدا ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
صبحتون هم بخیر ...
ترانه مکرم
(sm2) بهنام بانی (sm2)
(sm2) محمدرضا گلزار (sm2)
به نام خدا
جناب آقاي مجتبى معظمي
مدير محترم مؤسسه فرهنگي دارينوش
سلام
هر حرف و دغدغه اي كه آواز مي شود، با اين آرزو عجين است كه در خانه هاي دل مردم شنيده شود و آغاز گفت و گويي تازه باشد .
بعد از انتشار قطعه عموزنجيرباف از اشعار حسين پناهي،به قدري انرژي مثبت به من رسيد،كه بر خودلازم مي دانم كه تشكر ويژه از شما بزرگوار و مؤسسه دارينوش داشته باشم .
اگر صداي من بهانه اي شده كه صداوشعر حسين پناهي عزيز به طنين ترانه شنيده شود، اين رسم و آهنگ من به پاس تلاش شماست كه يك هفته قبل از آن همه اتفاقات تلخ،از حسين پناهي عزيز خاطراتي با نام و نشان ماندگار ''سلام خداحافظ'' و ''راه با رفيق'' عرضه كرديد تا نقاب بازيگري از او برداشته شود و چهره واقعي فيلسوف و دانشمندش عيان گردد؛ كه اگر اين مهم نبود، حسين پناهي تا اين حد ،در تاريخ به جاودانگي نمي رسيد .
تازه داشتم مي فهميدم كه فهم من چقدر كمه
اتم تو دنياي خودش حريف صدتارستمه
گفتي ببند چشماتو وقت رفتنه
با احترام
محسن چاوشي
کسی نمیتونه این عکس رو با کیفیت بالا برام پیدا کنه (sm50)