(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
لینک نداره ببینیم (sm59)
معلوم نیست پرتقالی بهش چی فحش دادن کی روش گفته ژورتقال کوارشما هم گفته کُندوس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قوچان نژاد حق دارد از دست کی روش ناراحت باشه تو جام جهانی 2018 روسیه یک دقیقه هم تو زمین بازی نکرد (sm25)
اون طارمی این همه توپ خراب کرد عوضی . قوچی یا دژاگه بجاش باید میامدن کی روش تعویض نکرد انگار قسم خورده بود تا اخر جام باشه
سردار ازمون هم ملت بهش بد و بیرا گفتن خب چکار کنه همش میامد دفاع میکرد
بازیارو دیدی اصلا ؟ طارمی در کنار ابراهیمی و عزت الهی و امیری بهترین بازیکن ایران بود این دورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین بازی با پرتغال برو ببین چندتا توپ قطع کرد زد حمله ها همش رو حرکتای طارمی بود بازی با اسپانیا که بهترین بازیکن ایران بود با مراکش هم وقتی طارمی و قدوس اومدن قشنگ بازی عوض شد
طارمی وینگر بود ولی انقد خوب حرکت میکرد و جایگیری خوبی داشت که هر بازی سه چهارتا موقعیت گیرش میومد سردار آزمون که نوک حمله ما بود حتی یه حرکت مثبتم نداشت یه شوت به سمت دروازه داشت تو سه بازی که اونم تک به تک بود نتونست بزنه
قوچان نژادم به درد این سبک تیم ملی نمیخورد کاوه رضایی گزینه مناسبی بود که نبردش کلا
(sm19)گلاب
این ژاپن لعنتی واقعا شانس داره همیشه گروه های خوبی میخوره بهش ایران با 4 امتیاز تو گروه مرگ فقط با یه باخت یک هیچ اونم به اسپانیا باید حذف شه (sm172)
ژاپن به خاطر کارت زرد کمتر صعود کرده(sm2)
تو شانس ما (sm54)
(sm50)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر میاد یکی از کاندیدهای بازی فینال هم باشه (sm118)
عالی بود (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm3)
کامنتا (sm120)
اگر درها به رویت بسته شد دل بر نکن باز آ
چه قشنگ میخونه (sm50)
مصراع بعدی ولی شعر اشتبا میخونه (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بترکی من هیستوری مرورگر پاک کرده بودم که دیگه این سایت نرم!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا (sm120)
رفتم یه دل سیر خبرها و کامنتها رو خوندم بعد چن روز (sm120)
لعنتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی ها را دیدم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم پرسپولیسی هستی از طارمی دفاع میکنی در کل بهترین بازیکن اگر بود که تا الان فیفا اعلام میکرد پس بهترین نمیتونه باشه
اگر بهترین بود دو تا موقعیت 100 درصد گل تو اوت نمیزد این ادم حمله میکنه اما توپ به هدر میده همیشه نتیجه بازی مهمه کی گل میزنه
طارمی ضربات شوت و سر میزنه بیرون از دروازه تا الانم چیزی ازش ندیدم
سردار در مقابل بازی پرتقال تلاش کرد و یک پنالتی گرفت که اگر سردار نبود به همین یک گل و تساوی نمیرسیدیم . تاثیر مثبتی داشت
بر خلاف چیزی که گفتید شما دنبال حقیقت نیستید و بیشتر طرفدار و هوادار هستید تا منطق
قوچان نژاد و اشکال دژاگه هم باید شانس خودشو تو این بازی امتحان میکردن
این همه راه تا جام جهانی نیامده بودن تماشاچی باشند هر دو دوست داشتن فوتبال بازی کنند
" یا علی "
یکی از کمکاش خیلی افتضاحه فک کنم کلاس درس افساید کلا غایب بوده نمیدونه افساید چیه هیچکدومو نمیگیرهنقل قول:
بازیکنی که تمام کنندگی نداره جاش توی تیم ملی نیست
ببین وضع لیگ چقدر خراب بوده انتر خان شده بود اقای گل (sm120)
(sm2)
حالا من هی نیمیخوام بحث فوتبال کونم یه مشت کته کله برا من یه ریز کسشر میگن ..
این گاوه که همه شیو به تخماش گرفته شکلک بیلاخ نیشون میده ..
الی که دنباله اینه کی رفته رو اون یکی ..
که این گزینه رو خودمم میپسندم .. :l
فوکی کو ..
آقا این آلبومای قدیمی و تک آهنگاشو از کجا باید دانلود کرد؟
با کیفیت 320
یه زمانی بود اینجا
من هر موقع اومدم اینجا تو در هر حال فوکیدن بودی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کیون امیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان میخوام یک خرید اینترنتی بکنم.
متاسفانه این میاد.
با خودشون هم گفتم اما هیچ جوابی ندادن تا حالا!
baywatch 2 خبری نیست کی ساخته می شه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملوانی شوریده
خلبانی سر به هوا
شاعری عاشق
قصابی دل رحم
کارگری ساده
آدمهای زیادی در من هستند
که عاشق هیچ کدامشان نیستی ...
صبح بخیر ...
(sm10)
(sm50)
می کند آشفتهام، همهمه خویشتن
کاش برون می شدم از همه خویشتن
می کشد از هر طرف، چون پر کاهی مرا
وسوسه این و آن، دمدمه خویشتن
پنجه در افکندهام، در دل خونین خویش
گرگ وش افتادهام، در رمه خویشتن
باده نابم گهی، زهر هلاهل گهی
خود به فغانم از این، ملقمه خویشتن
طفلم و بنهاده سر، بر سر دامان عشق
تا کندم بیخود از زمزمه خویشتن