(sm120)جات خالی تاپیک پرباری بود که حذف شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)جات خالی تاپیک پرباری بود که حذف شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بخواد آخر شبی دوباره راه اندازیش می کنم (sm2)
به نظرم امیر بی گزند مذخرفه ..نقل قول:
اصلا هم قشنگ نیست (sm3)
دل من هم مذخرفه ..
پریشانی هم مذخرفه .. (sm2)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm2)(sm2)(sm2)هادی خودتو به تیمارستان معرفی کن
معارف ادب و شعر فارسی مزخرفن
وقتی جق از حد بگذرد(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
دیشب خوش گذشت ؟ (sm51) کله تو کردی تو سایته چونی (sm2)نقل قول:
خب دیگه سلیقه من متفاوته .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی هم یه نظر داره .. (sm120) فقط یه بار پلی کردم
بازم میگم آهنگای قشنگ فقط همونا هستن .. (sm3)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شاید مذخرف نباشه ولی قشنگم نیست من که خوشم نمیاد (sm70)