شب خوش عسل
نمایش نسخه قابل چاپ
شب خوش عسل
پدر خوانده (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موراتی رُ خیلی دوست داشتم با وجودی که خودم طرفدار میلانم ولی هیچکس موراتی کبیر نمیشه(sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نذار لامذهب نذار (sm81)
شوا(sm74)(sm127)
ممد 500 مگابایت دارم باید تا بیستم سر کنم جان میلاد عکس نزار (sm2)
خوبه خدارُشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم بد نیستم...
دیگه گفتیم تغییراتی بدیم واسه تنوع (sm132)
زندگی جدید چطوره؟؟(sm70)
اگه میشد آرزو هامون به حقیقت مبدل بشه دوست داشتم یه تیم فوتبال اینطوری باشه
دروازه بان : ایکر - بوفون - کان
دفاع : مالدینی - هیرو - بلان - کارلوس - کافو - نستا - اشلی کول - سالگادو
هافبک : ماکه له له - ویرا - پیرلو - پیرس - زیزو - توتی - ردوندو
حمله : باتیستوتا - رائول - رونالدو نازاریو - هانری
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
یادش بخیر تیم منتخب جهان (sm81)
اینی که هانری بغلش کرده گوتیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]