دیگه تاپیک به تسخیر فوتبالیا افتاد جمع کنید برید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه تاپیک به تسخیر فوتبالیا افتاد جمع کنید برید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی های خیلی خوشکلی تو هاردم دارم نمونش فینال 98 لیگ قهرمانان (sm81)
یوونتوس رو خوشکل ترکوندیم ، با همه ستاره هاش (sm81)
اون فصل هانری بهترین بازی هاش رو کرد ، آقای گل لیگ جزیره و لیگ قهرمانان شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی با اینتر هم فوق العاده بود هانری هت تریک رویاییش آرسنال رو برگردوند به جام (sm81)
هانری هانری هانری.....(sm50)نقل قول:
من از بازی هیچکس به اندازه هانری لذت نبردم تو کل عمر فوتبالیم
بعضی گلاش تا اخر عمرم جلو چشمم رژه میره (sm50)
رضا تو هم بیا از تیم فوتبال هنرمندان حرف بزن (sm2)
قبلنا بازی های ملی خیلی حال میداد نمیدونم چرا دیگه حال نمیده (sm50)
وقتی استیو مک منمن گل زد پشمام فر خورد(sm50)ضربه والی (sm50)گل بعدی هم که حضرت عشقنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز فریاد مورینتس رو یادم نمیره وقتی گلو زد(sm50)
گلی که 2000-01 به بارتز و منچستر زد ! (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سال تو لیگ فک کنم تیم پنجم شده بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]