غم تنهایی اسیرت می کنه
تا بخوای بجنبی پیرت می کنه (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
غم تنهایی اسیرت می کنه
تا بخوای بجنبی پیرت می کنه (sm172)
(sm172)
علی زندوکیلی ،
ستار خان ،
به زودی ...
می گدازد سینه ی من ،
سینه ام آیینه ی من ،
پس کجا جویم تو را ؟
من که سرتاسر خموشم ،
مست بی اندازه نوشم ،
پس کجا جویم تو را ؟
چارتار ،
آدینه ،
فرداشب ...
آلبوم در وادیِ عشق ،
سالار عقیلی
به زودی ..
(sm2)اهان خاک برسری بود منظورت من چقد ساده امنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)بله سیر نشدن از قدرت یه بیماری رایجهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کاوه خیلی بیشتر از این مزخرفات انتظار می رفت ...
Esperanza Gomez
سالار عقیلی ،
چهار ماه ،
سه آلبوم ...
بیست کار در کمتر از چهار ماه ...
یه آلبوم دیگه هم می خواد ازش منتشر بشه که اونم کمِ کم 8 تا کار خونده ...
رکوردِ عجیبی از خودش داره به جا می زاره ...
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
بِرارهای گل این اهنگ پس زمینه این چیه من تو خیلی کلیپ ها دیدم خیلی خوشم میاد از این اهنگ کی میتونه لینکشو برام بذاره یه ساک مجلسی پر تف براش بزنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت الکسیسنقل قول:
تو 500 گیگ پ.ورن داری ؟
یارو اومده تو یه پیج **** رفته دایرکت داده ادمین توروخدا کمکم کن من چن وقتیه جق میزنم دیگه به صورت پرشی ابم نمیاد
ک.یره افسردگی گرفته فک کنم انقد ازش کار کشیده
نکنه تو بودی هادی
(sm2)
خدا وکیلی از برده انقد کار نمیکشن که این بابا از ک.یرش کار کشیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این میرسونه که تواناییش خیلی بالاست تو راضی کردن خودش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث من دارم . ولی اصن نگاه نمی کنم بخوام همه رو نگاه کنم که دیه باید از کمر به پایین قطع بشم (sm2)
من که زمانش بشه، آنلاین نگاه میکنم (sm51)
سلام بر دوستانِ عزیز
اگر از شما بخواهند که ۱۰ آهنگِ برترِ چاوشی را معرفی کنید، کدامین خواهند بود؟
ممنون از پاسخِ شما.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنلاین هم میدی بکنیم خشگله !?؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تریاق - پاروی بی قایق - کو به کو - قطار - سنگ صبور - پروانه ها - دور آخر - تو که نیستی ..
آلبومای مجاز به ترتیب و بهترین ترکش ..
آنلاین نه (sm51) فقط حضوری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم اول باید بشی تا بعد بکنی (sm30)
چقدر گرمه آب می ریزی زمین بخار میشه
بدبخت به خوزستان و اهواز و .. (sm50)
(sm1)
چقدر این آلبوم میده سالار (sm54)
من میدونم چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر این که کسکشه .
(sm2)
با خودم می رقصم میون ِ تاریکی
دیوارا موش دارن تو همین نزدیکی
با خودم می رقصم یه ترومپت مسته
پا به پام می خونه با صدایی خسته
دنیا خواب می بینه با چشای خرگوش
خونه ی من این جاست: گربه ی بازیگوش
با خودم می رقصم میون ِ تاریکی
دیوارا موش دارن تو همین نزدیکی
با خودم میرقصم وسطِ این خونه
سقفِ اون از سُربه، فرشِ ِ اون از خونه
کسی هم رقصم نیست، همه انگار کورن
همه وحشت کردن، همه از هم دورن
با خودم میرقصم زیرِ این نورافکن
آخرین رقص اینه: تانگوی من با من
اون ترومپت داره نفسش می گیره
آخرِ این آهنگ شکلِ یک آژیره
جیغِ چند تا ترمز، صدای پوتینها
همه رو خواب بُرده، زیرِ آبه دنیا..
با خودم می رقصم وسطِ این خونه
کسی هم رقصم نیست،کسی نمی خونه
یغما
مانی
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یغما کاری نداشته باشید ...
از اولین البوم فهمیده بودم زود
آهنگای چاوشی سوتفاهم بود
(sm50)
از اولین مسئول فهمیده بودم زود
جمهوری اسلامی سوتفاهم بود
(sm59)