رونالدو رو خیلی دوست دارم ولی واسه من مهاجم یعنی رائول (sm50)کسی که اگه همه ی ستاره های دنیا رو هم تو تیمت میاوردی رائول باهاشون رقابت میکرد و فیکس میشد (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
رونالدو رو خیلی دوست دارم ولی واسه من مهاجم یعنی رائول (sm50)کسی که اگه همه ی ستاره های دنیا رو هم تو تیمت میاوردی رائول باهاشون رقابت میکرد و فیکس میشد (sm50)
شاهزاده و محبوب مادریدیسموها(sm50)
خیلی عجیب بود در حضور رائول و هیرو و اون همه ستاره یه ارژانتینی معشوقه هوادارا بود بعد از مانوئل سانچیس با یه فصل بازی زود کاپیتان تیم شد و جاودانه شد تو تاریخ رئال بدو نشک جز 10 بازیکن محبوب تاریخ رئاله(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر هر چی آتیشه از زیر سر این چند تا ریالی بلند میشه
رائول همیشه مهاجم کاذب بود اما بهترین امار رو داشت (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه تیمی بود (sm50)
اگه بهترین تیم تاریخ رو بخوای جمع کنی بیشترین سهم رو رئالی ها دارن (sm50)
کدوم مهاجم تو تاریخ اندازه رائول زوج داشت هر سال بهترین ها رو میاوردن اما انتخاب اول بود(sm50)شوخی نیست رقابت با این همه مهاجم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد پسرم ببند (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو فوتبال (sm174)
بدون پنالتی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه از خسه یه رائول در بیاد(sm50)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]