[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا چشام به این درِ بدونه تو نمی گذره ،
شبایی که خرابه حالم
کجا برم که بعد تو ،
خیابونای شهر من نگاهتو یاد من نیارن ... (sm50)(sm172)
.
..
...
مرگ در حنجره سرخ _ گلو می خواند
مرگ مسئول قشنگی پر شاپرک است
مرگ گاهی ریحان می چیند
مرگ گاهی ودکا می نوشد
گاه در سایه نشسته است به ما می نگرد
...
..
.
سهراب ... (sm172)
(sm50)(sm27)
اولیش اومد
چون بازیگرای خیلی معروفی هستن انچنان بی حیایی نداشت که مد نظرم بود (sm70)
ولی این یکی فرق میکنه با توجه به یکی از این عزیزان دل بردار(sm173)
کیونی ها این اهنگ رو بدید دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حذف شده ... یا اینکه پیج شخصیه و نمیشه دیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای من ریدم به این شانسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا من باز میشه
اکه وقت داشتی برو تو این پیج یه پست گذاشته در مورد مجاهیدن خلق و مریم رجوی یه اهنگ پس زمینه کلیپ گذاشته من اون اهنگ رو ماخام
(sm172)
(sm176)
یه عده منچستری بودن بعدا شدن رئالی حالا از فردا قراره بگن ما از ختنه سورون دلپیرو عاشق یووه بودیم (sm2)
01 Ahay Mardome Donya (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من که رئالی هستم رونالدو دیگه مرد الان دشمن حساب می شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نداری اون تک آهنگای قدیمی شو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین بازیکن باشگاهتون بوده ... به همین راحتی مرد ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای من اولویت تیمهنقل قول:
اون زمان که من یو بود چون از تیمش بدم میومد از خودشم بدم میومد از یووه همون اندازه تنفر دارم (sm59)
(sm74)
اسمشو بگو فیلمه یا سریال ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm172)نقل قول:
(sm2)بانو rachel weisz نشون می ده تشکیلاتش رو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مگه زیرنویسش اومده
نه دیگه گفتم جفتشون خیلی معروفن اونجوری بازی نمیکنن ولی خب یه دهن لبی از هم گرفتن که تو هیچکدوم از فیلمای مشابه ندیده بودم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm74)
(sm10)
(sm59)نقل قول:
Disobedienceنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
فک کن فینال سی ال فصل بعد یووه و پاریس برسن به همنقل قول:
یووه ببره قهرمان شه
حس و حال اون لحظه ی بوفون(sm2)
اگه یه طرف فینال سال بعد ما نباشیم, حس و حال ما دیدنی تر از بوفون میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان فقط هری کین شانس بردن توپ طلا رو داره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره یه نفر جواب منو داد گفتم کسی اصلا توجه نمیکنه نه الیاس نه اکبر مرسی رسول جان (sm10)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
بلژیک عجب تیمی شده (sm88)(sm127)
ادن هازارد (sm1)
(sm10) به دلیل مسائل غیر اخلاقی که داره نخواستم ببینیش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کلک (sm120)
شوخی کردم من خودم هنوز ندیدم
(sm176)
(sm10)