من تا عمر دارم این خدمت رو فراموش نمیکنم غاشقتم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من تا عمر دارم این خدمت رو فراموش نمیکنم غاشقتم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا شیما رو اذیت نکنین
به جون صفاریان من چیزی نگفتم ! قهر کرد رفت (sm74) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیخم به فوکت میخواد نزدیک بشه ها ولی هنوز زوده ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی ساند کلاد " مرجان فرساد " فقط همین یه قطعه خارج از آلبومش هست .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mp3 : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
flac : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم برای این قطعه کیفیت mp3 با flac تفاوتی داشته باشه .
شاعر تورا زین خیل بی دردان کسی نشناخت
تو مشکلی و هرگزت آسان کسی نشناخت ... (sm50)
پله ها در پیش رویم یک به یک دیوار شد
زیر هر سقفی که رفتم بر سرم آوار شد ... (sm50)
منم عاشقتم (sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی بخدا میخوام تو گروه بزارم برای اولین بار از بزفوش (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب قبل البوم اینجا با فقط میخوام عشقمو بهت ثابت کنمنقل قول:
دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب قبل از آلبوم میگم امیر از ترسم منو بن کنه نتونی بم دست بزنی خیالت راحت (sm2)نقل قول:
شب قبل از آلبوم فرداس (sm50)
(sm2)نقل قول:
اگه آلبوم دوشنبه تو شهرستان ها پخش شه همه تلاشمو میکنم قبل از ساعت 10 برسونمش
فردا نه امروزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان چهل دقیقه است که از امروز گذشته امروز دیگه دیروز نیست ما الان داریم تو فردا با هم صحبت میکنیم الان 40 دقیقه از فردا گذشتهنقل قول:
(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا کجایی بیا یه خورده زجه بزنیم و ناله کنیم
رییس واقعا خودتی اون پایین یا دارم خواب میبینم
به جان خودم بخوای شعر بزاری همین جا مکنمت (sm2)نقل قول:
از توانایی هات صحبت کن (sm120)نقل قول:
یعنی کریستی هم چاوشی گوش میده (sm74)
دیشب اولین فیلم نولان following رو دیدم کرک و پرم ریخت (sm50)
(sm27)
کریستی یزدانی گوش کن خواهشا (sm25)
میخوای امتحان کن (sm2)نقل قول:
دیشب میمون شاه 1 و 2 رو دیدم کرک و پرم ریخت از بس خندیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بیا که مرا با تو ماجرایی هست (sm2)نقل قول:
جدا تو این یه هفته 50 تومن در مغازه کار نکردم اونوقت میگن چرا جوون ها میرن معتاد میشن - روزی معتادها بیشتر از ماهاست
رضا هفته ای 3 بار شغل عوض میکنه توام برو شغل دیگه ای پیدا کننقل قول:
توانش رو ندارم تنها کاری که بلدم همینه - الان 400 صفحه تایپ گرفتم تو کمتر از 4 روز باید تحویل بدمنقل قول:
یکی میگه ، امروز همه پوسترا کامینگ سون آلبومو از محلشون و مغازه ها کندن ، بعد پرسیده کیا کندن ، گفتن عوامل پخش(sm148)
مگه میخوای رمان بنویسی 400 صفحه ؟! خب به جای اینکه هی بیای شعر درپیت بذاری برو تایپ کن (sm2)نقل قول:
میلاد کافی نت داری؟نقل قول:
نگران باش حل نمیشهنقل قول:
نه - تعمیر کامیپتور و لپتاپ و فروش لوازم جانبی - البته اون وسطا فیلم هست آهنگ هست کلا همه چی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه روز مینویسمشنقل قول:
نمیشه زمین خورد و گریه نکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]