مستِ و خرابِ عطرِ گیسوی تو ام ،
عاشقِ تابِ و گرهِ موی تو ام ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مستِ و خرابِ عطرِ گیسوی تو ام ،
عاشقِ تابِ و گرهِ موی تو ام ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) صبح بخیر عزیزانم
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اونجاش که میگه من فکر میکردم تو بخاطر خوشحال کردن من گل میزدی (sm2)
کامنتارو ...
نکشی خودتو یه وقت (sm2)
(sm172)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تو صبح تا شب کار دیگه ای نداری اینجا گوه رئالیارو می خوری ؟
(sm2)
تف تو کونت پرز(sm120)
عجیبه واقعا (sm120) یکی از دوتا قطب فوتبال رو به همین راحتی بفروشی ... ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاس خدای عزوجل را که با حذف رونالدو و مسی باعث شد ما ادامه جامه جهانی رو بدون مزاحمت بیزه لیسان و خ.ایه خوران رونالدو و مسی ببینیم(sm3)
دیوث رد داده(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر می کنم پای دیبالایی , پیانیچی ... چیزی رو بکشه تو قرارداد (sm120)
چقدر این آرمین خوشحاله که کریس رفته والا من که طرفدار یوونتوس نمیشم (sm3)(sm2)
اتفاقا دوست دارم بمونه
والا نمیدونم چرا این کارو کرد اینایی که رئال ترجیح میدن به یوونتوس برن طرفدار یوونتوس بشن (sm120)
فقط هازارد نیمار یا امپابه میتونن جانشینش باشننقل قول:
دیبالا در اون حد نیست
رونالدو - مسی
حیفه تموم شن
به قول یارو گفتنی پیر نشین لعنتیا(sm120)
(sm2)
حسین نظرت چیه بیراوند بره یوونتوس (sm2)
مهدی ترابی که اومد (sm127)
یووه شزنی رو گرفته بود پارسال ذخیره بوفوننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسالم پرین رو گرفتن دروازه بان اول ایتالیاست
ها ترابی اومد سروشم بیاد عالی میشه(sm120)
(sm2)
آره اونم بیاد عالی میشه ولی میگن گرون ترین بازیکن ایران میشه (sm138)
حیف که بیان ولی نیم فصل بازی نکنن خدا لعنتش کنه طارمی (sm3)(sm25)
هازارد احتمالش زیاده ...نقل قول:
موافقم
من نگفتم حرف نزنه که 24 گوه خوری برا سلامتیش ضرر داره من نگران سلامتیشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته 3 تا قهرمانی پشت هم یو سی ال *** دریدگی ایجاد کرده (sm70)
هوووی فوکی راجع به رئال درست حرف بزن فوک بر تو ..
چه فوتبالی شد
کروواسی همینجوری شخمی شخمی داره میره تا فینال (sm2)
فینال انگلیس بلژیک ؟ (sm132)
دوستان
بهترین نرم افزار برای ساخت dvd چیه ؟ منظور مثلا یه سریال mkv mp4 رو تبدیل و رایت کنه به dvd و دی وی دی پلیرهای قدیمی راحت بخونش
Ultra DVD Creatorنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده سریع و راحت
(sm2)یعنی بعد عمری طرفداری انگلیس میخوایم جام ببریم ؟
ها گفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون نسل طلاییشو که کاپلو و اریکسون به چاک دادن .. ببینیم اینا چه میکنن(sm120)
نقل قول:
(sm2)والا اخه کجا امثال کمپل تری بکام اسکولز و رونی لمپارد و استیو جری کریک پیش همن ؟!
لینک فراری رو بدین
(sm120)
(sm2)از لحاظ قیافه خوب عمل کردن ولی اخه این یاور همیشه مومن میاد تو ذهن من یه تصاویری در ذهنم نقش میبنده یکم سخته
فیلم روایتی است از زندگی مریم مجدلیه، شخصیتی در عهد جدید و یکی از پیروانِ مؤمنِRooney Maraعیسی مسیح به شمار رفته و کلیساهای کاتولیک رومی، ارتدکس شرقی، لوتری و انگلیکان او را جزو قدیسهها میدانند...