لاشی قبلش ویرایش کردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لاشی قبلش ویرایش کردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو ترو خدا (sm2)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن لقو ول کنی برمیگرده میگه یادش بخیر بازی آرژانتین انگلیس جام جهانی 86 ، اون شب تخم ژآپنی گرفته بودم پای تلویزیون سیاه سفید (sm2)
جرم ردوندو:حمایت از مدیرعاملش لورنز سانز به عنوان کاپیتان تیم در جلسات هیئت مدیره(sm50)
واکنش پرز بعد از شکست دادن لورنز سانز :لیست فروش گذاشتن کاپیتان
تظاهرات هوادارا و درگیری با پلیس برای نفروختن ردوندو
خیلی عجیب بود افسانه ردوندو خیلی(sm50)
منظورت 86 بود یحتمل (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اگه بارسایی نبودی میفهمدی اینا یعنی چی(sm50)نقل قول:
(sm169)
واقعا موسيقي ِ زيرزميني يكي مثه جعفر رو نياز داشت خخخخ
در این عکس چند رئالی میبینید(sm2)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]