(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
من گل اول کرواسی ندیدم چجوری شد اون لحظه برق رفت (sm3)
(sm2)ولی جام شخمی بود
آخرش کرواسی قهرمان میشه (sm120)
کرواسی دومین کشور کم جمعیت با 4 میلیون نفر (sm1)(sm54)
کفر نمیگم سوال دارم یک تریلی محال دارم(sm50)
الیاس بیا بازم تیم ما هیچ گهی نشد(sm2)
البته تیم اول من(برزیل) زودتر هیچ گهی نشد.. تیم دومم الان هیچ گهی نشد(sm2)
(sm25)(sm178)
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فینالو بلژیک - انگلیس پیش بینی کرده بودم (sm2)
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثر تیمای بزرگ یا از گروهشون بالا نیومدن یا همون مرحله اول حذفی کارشون تموم شد
(sm138)
آرمین هنوزم موندم کرواسی چجوری رفت بالا (sm178)
کرواسی و بلژیک بهترین بازیارو انجام دادن چرا نره بالا این تیم کرواسی هم بازیکن خوب زیاد داره هم عالی بازی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشبم گفتم کرواسی به معنای واقعی یه تیمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هماهنگ و منظم بازی میکنن تا اخرم میجنگن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ما دهه شصتیتا صبرمون زیاده تو همه چی صبر کردیم در کل عمرمون
قهرمانی انگلیس هم مث درست شدن وضع اقتصادی این مملکت به عمر منو تو قد نمیده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام امیر داداش چند میگیری یه اهنگ مال یکی از دوستام بزنی سایت؟
(sm189)فرانسه
قهرمان شه 50 امتیازو بگیرم
آره درست میگی بلژیک خیلی فرق داره با کرواسی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا نظرت عوض شد الان قهرمان بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم گفتم بیاییم بالا جز ده نفر نمیشیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرم همین بود که (sm120)نقل قول:
دوست دارم فرانسه قهرمان شه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم دوست دارم فرانسه قهرمان بشه تیم خودم هستش (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لحظه دیدم دختره گذاشتی گرت بیل هستش قیافش شبیه گرت بیل هستش (sm2)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
لینک فراری بدین اومده
ای شیر تو این کشور شخمی یه نکته ی مثبت نداره دلمونو خوش کنیم بهش
فقط موندم ما چطور تا حالا دووم آوردیم با این شرایط
کم کم دارم حال اون بدبختایی که خودکشی میکنن میفهمم (sm172)
چه حیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونست فینالو قضاوت کنه (sm172)
میتونست یا نه رو ولش پست گذاش با آهنگ موزن .. :l
الی فراری 25 تیر میاد پیش فروشه ..
طفلک فغانی
فغانی هم عالی بود هم دوره آخرش بود دیوثا باید فینال میدادن
03 La soluzione ...
(sm172)
07 Over and Over and Over ...
(sm74)
(sm27)