نگو دلم اب شد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نگو دلم اب شد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هروقت کامران دلان و پاشا تو آرشیوت داشتی میفهمم آرشیو بازی (sm51)نقل قول:
هادی جان من اصفهان زندگی میکنم کجا بگردم لامصب دی وی دی پیداش کنم؟نقل قول:
هیچ جا نیست از آمریکا برام آوردن تهراننقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بنیامین 77
اینم حرفیه اما این دوتا رو که اسم بردم یعنی فکر نکنم تو خود کمپانی هم پیدا بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ما چه گناهی داریم تو ا ی ر ا ن به راحتی گیرم بیاد.نقل قول:
نمیشه برام پست کنن یکجا؟
(sm98)
راست میگه چش خوشگله(sm2)میخواهیم برقصیم(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]