چشم که مینداختی به آینه و چمدون
پناه می بردم به کوچه و بارون
چشم که می بستی رو بی پناهیِ من
پناه می بردم به نا امید شدن
دست که می بردی به کوله بار سفر
دخیل می بستم به دستگیره یِ در
دخیل می بستم به جاده های عَبوث
دخیل می بستم به آخرین اتوبوس
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم که مینداختی به آینه و چمدون
پناه می بردم به کوچه و بارون
چشم که می بستی رو بی پناهیِ من
پناه می بردم به نا امید شدن
دست که می بردی به کوله بار سفر
دخیل می بستم به دستگیره یِ در
دخیل می بستم به جاده های عَبوث
دخیل می بستم به آخرین اتوبوس
(sm50)
ما ساعت 1 میره هر روز تا 3 .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه آخراشونه (sm50)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هندزفری خوب قیمت مناسب چی بگیرم خیلی گرون شدن لامصبا (sm54)
این عالیه... زده فینال جام جهانی خونه رونالدو اینا(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه ی شیراز با اشاره به تنگناهای موجود به واسطه ی کم آبی و تداوم خشکسالی، گذر از این شرایط را نیازمند استفاده ی عالمانه و دانش بنیان از آب و برق دانست.
(sm55)
(sm59)
منو بعد تو بادای پریشون خون بغل کردن
گل طوفان شدم موج منو اوج غزل کردن
(sm50)
نگاه کن من همون کوهم که روزی پرپرم کردی
دل اتش زبونم کو چرا خاکسترم کردی
(sm50)
از سمت راست مرور گر پیامش آمد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
صید جگر خسته (sm2)
بالاخره رونمایی شد (sm120)
قشنگه خیلی (sm50)
باز آهنگ لو میدین شیطونا (sm2)
گفتا که چه میخواهی
گفتم همین خواهم ...
گر غم بخورد خونم والله که سزاوارم ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm51)ایول صید جگر خسته
بعد ریلیز ستمگر ورژن هاوس و صید جگر خسته الیاس دیگه اندوخته ای نداره باس از ریاست مجمع خلع شه (sm120)
(sm120)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار بهمن و ریه غرق دود را (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدید مصباح قمصری میزنی ؟
الی بهت هشدار دادم احمق اینو شن روز دیگه میزنن گوش نمیگیری دیوس ..
فوکی فوک بر تو دوباره آلبوم کیان رو گوش گرفتم آبمو آورد له حواسمم نی فردا بیرون رفتم میخرم پیدا کردم ..
فوکی آهنگ رو کی پخش کرد ..
بروبچ لینک فیلم فراری رو کی داره(sm3)
کی بشه حسن سگ صدا بمیره (sm2)(sm3)نقل قول:
شوخی میکنم ها امیر(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا ظهر صبر کن بت میگم (sm120)
یک لحظه و یک ساعت دست از تو نمیدارم زیرا که تویی کارم زیرا که تویی بارم
از قند تو مینوشم با قند تو میکوشم من صید جگر خسته تو شیر جگر خوارم
(sm74)تقدیم به الی عزیزم (sm2)
قندتو بخولم(sm19)(sm66)(sm2)
(sm155)
نقل قول:
بعله الان ایشون مرتبه ی بالا و والایی دارن به تخماشون هم نی هر فوکی بخوان میتونن بوخورن ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه هارد اکسترنال هم بوگو میخوام بیگیرم .. (sm120)
تو این گرونی گوه توش ..
گوه تو قطی برق ..
ندو، قلبت خستست.... کهنسال مجمع(sm19)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]