دیجیکالا رخت نو بر تن کرد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیجیکالا رخت نو بر تن کرد (sm120)
کیفیـت 480 لینکش هست بزارم .. ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلژیک (sm127)
حیف شد این بلژیک باید قهرمان می شد
امیر اواز اساطیر شهرام ناظری با این آلبوم پریسا بفرست دمت گرم (sm50)(sm127)
(sm81)سوگند به این یک جان
(sm50)دلار ۹ تومنی
دزدی ماشین
موبایل
خونه
(sm19)کهنسال چیه مردک سی ساله (sm56)(sm120)بنده ی حقیر از هر نظر ، بزرگ مجمع هستم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که فکر میکنم از هر نظر که بخواین :
سن ؟ خب معلومه دیگـــَ
عقل ؟ بدون هیچ شک بزرگترین عقل کل تاریج مجمع ، بنده حقیر هستم ( اسپند دود کنین و به تخته زنید )
شعور ؟ آخه چی بگم خب مشخصه دیگه ... کلمه شعور با حضور بزرگ مجمع معنا پیدا خواهد کرد
درک ؟ با درک ترین عضو مجمع در تاریخ
تجربه ؟ دارای بیشترین میزانش
کارشناس مجمع ؟ کارشناس کلیه مسائل سیاسی اقتصادی فرهنگی اجتماعی انتفاعی موسیقیایی در تاریخ مجمع
اعتبار مجمع ؟ چی بگم آخه
رئوف مجمع ؟ دارای بیشترین میزان رئوفیت و مهربانی و نگاه دلسوزانه و دست پدرانه و پای کار در تاریخ مجمع ... الان از هر عضو مجمع بپرسی میگه جز نیکی از ایشان چیزی ندیدم
محبوب مجمع ؟ یک تاپیک جداگانه لازمه در این مورد
نتیجه : بنده ی حقیر ، با اختلاف بزرگ مجمع هستم . حرف نِباشَه خِلاص
حسین حسودی نکن(sm150)(sm2)
این عالی بود(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگ خاندان داری میشی کم کم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوز تپه(sm2)
جا داره با تمام احترام بگم بیا برو ایتو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
کرواسی نبره (sm120)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اعمق چرا رفتم رای دادم به این نکبت (sm25)
چیو پنالتی گرفت ؟! (sm77)
طفلی کرواسی خطا نبود فرانسه از رو همون گلم زد
خطا هند نیز به نظرم بود
(sm120)
این کی بود (sm2)
کوربا (sm2)
3-1
(sm2)کی بود میگفت کرواسی میبره
فعلا که 2-4
ینی عالیه رییس جمهور کرواسی همرو بغل کرد (sm2)
عادل کرمی داره
وقتی تصویرو نشون میداد چرا...
بقیشو نگفت(sm2)
آره حیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرانسه جام قهرمانی رو گرفت از اول جام جهانی فکر فرانسه رو میکردم که اول شه
رانسه بهترین تیم جام بود و سزاوار قهرمانی هرچند که دقایق بیشتری که کرواسی به واسطه وقت اضافه بازی های قبل بیشتر بازی کرده بود کاملا شهود بود تو نحوه عملکرد بازیکنان کرواسی ولی میشه گفت که فرانسه بهترین تیم جام بود حتی تو یورو هم که پرتغال قهرمان شد بازم تیم فرانسه بهترین تیم جام بود من خیلی دوس داشتم بلژیک یا کرواسی قهرمان شن ولی فرانسه شایسته ترین تیم بود
عجب بازی بود دمش گرم فرانسه (sm127)
از همون اول کرواسی حذف میشد (sm3)
خوش به حال رئیس جمهور کرواسی که همرو بغل کرد رئیس جمهور ما که هیچی فقط دستور میده (sm3)
فغانی به خاطر همین فینال ندادن اگر بود نباید دست میداد اون وقت پشت سرش حرف میزدن (sm2)
خوش به حال نفر اول که 300 میلیون گرفت گفت 6 نفر بودیم بازی ها را آنالیز میکردیم (sm120)
کرواسی همه ش با پنالتی اومد بالا راستی بز پیشگو برام جالب بود باور نمیکردم قبل بازی فرانسه رو برنده پیش بینی کرده بود درستم از آب در اومد عجب بزیه خخخخخخ
جام جهانی تموم شد (sm81)
عوضش یک ماه دیگه جام ملت های اروپا شروع میشه (sm173)(sm120)
(sm50)
اسی ،
تو که تاج نمی خواستی ؟
تو که تخت نمی خواستی ؟
... (sm25)
به 10 هزار تومان هم میرسه با این اوضاعنقل قول:
اعتبار ، آبرو ، حیثیت ، جلال و شکوه مجمع (sm149)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امضا فقط به خاطر تو (sm120)نقل قول: