چطور ؟ بع :| یعنی من نمی تونم شرکن وکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چطور ؟ بع :| یعنی من نمی تونم شرکن وکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نعنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم به همین راحتی نیس، ببری هم شاید صد هزاتومن بیشتر نبری. بستگی داره چند نفر میبرن که پول تقسیم بشه
اینم سر یکی افتادم (sm25)لهستان برد
مساوی شد ممر
(sm77)(sm74) کورینتیانس زده باشه بردم
1394/01/09 23:15 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 90' ايرلند 1 - 1 لهستان
بیا مساوی کردم برات ..
یعنی الان 10 میلیون بردی؟!(sm54)نقل قول:
مبارک است (sm120)
Sao Paulo
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Linense
(sm81) اینم حله..فرانسه هم که 2 هیچ جلوئه
(sm74)
ممر به قران اسممو پشت کاور البومت اولین نفر ننویسی منم ادمینت نکنی ، میگم پول البومت رو چجوری جور کردی (sm2)
باو تو که گفتی بازی لهستان هی بازی اضافه می شه (sm2)