نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو قبل اینکه الی بفهمه همشین شیزی وجود داره من دیدم فصل اولشو ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو قبل اینکه الی بفهمه همشین شیزی وجود داره من دیدم فصل اولشو ..
اصلا قبل اینکه HBO پخشش کنه تو نسخه 1080p رو ریلیز کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید هیراد ... (sm120)
واقعا برام عجیبه که چرا تیستو باید تو پست های حمید هیراد کامنت بزاره ...
سالار عقیلی ،
چهارمین آلبوم در سال 97 ...
قسمت اولش رو دیدم فوق العاده کسل کنندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)لامصب دارم میگم تاپ تری تو با قسمت اول نتیجه گرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اَخ اَخ (با لحن بهتاش) تک تک سکانس ها دیالوگا داستان فینیش سریال تو زندگیت به درد میخوره در این حد (sm50)نقل قول:
بحران اینجا نشسته چای مینوشه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
روش های جدید روانشناسانه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ayla Celic _ Bagdat
چه ملودی قشنگی داره (sm88)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد نامه های خدمت سربازی افتادم (sm2)
علیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوان قیمت ها را بالا ببرند یا کاهش بدهند؟
چون قیمت ها که با سرعت ها همخوانی نداشت و قیمت ها خیلی بالا بود منصفانه نبود
هر چند حجم ها از قبل بهتر شد
کم مصرف و پر مصرف دیگه چه صیغه ای
این مردم کلا مریض هستن گفتن ما کم مصرف هستیم چی
حالا یکجوری تو پاچتون کنند اینقد نگید کم مصرف پرمصرف.
خدا بخیر کنه (sm2)
اینا تعرفه اینترنت با اب و برق و گاز اشتباه گرفتند.
مگر منابع طبیعی که کم مصرف پر مصرف باشه یک عده گاو عباس اباد
Imagine dragons - Natural (sm118)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)
سلام خدمت دوستان
کسی از عزیزان کاست های اورجینال جهت فروش نداره؟من خریدار هستم اگر کاست اورجینال کسی برای فروش موجود داره ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ها تا چه قیمتی میخواستی
توام بشین کنارش شربت بزن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور و بر 100 هر چی کمتر بهتر (sm120)نقل قول:
الدنگ آخر لو داد :))
نمنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد این مرجان صداش قشنگه واویلا چه اهنگایی خونده ای خدا واقن چرا عنقلاب کردیم
کنار بحران ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وضع خیلی خرابه (sm81)
جشن تولد یک سالگی آهنگ اخماتو وا کن بانی(sm2)
فک کنم عید بود با خانوادش اومده بودن برنامه شبکه 3 یهو علیخانی گفت زنده بخون اینم گفت یه آهنگ هست که از اول میخواستم تقدیم کنم به پدرم به اسم اخماتو وا کن ... رفت کنار باباش ایستاد باباشم اخم کرده بود اینم شروع کرد تا رسید به اینجا : مگه دست توئه دیونههههههههه دیگه اخماتو وا کن (sm2)(sm2)
سینجول خاک تو سرت این که فیلم زرد من فراری رو میخوام عجب گاوی هستی تو
شهاب اکبری باز چه خبط و خطایی کرده محسن آنفالوش کرده ؟ (sm2)
همینو داشتم 55 تومن گرفته بودم عالی بود گمش کردم (sm81)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عجب دیوس به خصوصی هسی تو هنو دنبال فراری میگیردی نی آقا نی مگر اینکه صبر کنی من برا بخرم ..
بهروز پایگان گف راک موزنو دوس داشتم شاید موزن منم برا کار بعدیش صدا بزنه ..
الی بیگی مستقیمه .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
گاوی هدست بخر حال کن باش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دیوث تسکو نمیشه اعتماد کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی هنوز در ایران کنسرت نداده است؟! نکنه که..!؟ (sm148)
یکی هم بود ... (sm50)