ساعت ۴ شد که چی شد پ (sm173)
نمایش نسخه قابل چاپ
ساعت ۴ شد که چی شد پ (sm173)
(sm27)
چهارنیم شد هنوز نگفتن (sm50)
هشترود نیوز ،
بر اساس این گزارش کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا که قرار بود در مورد نتیجه بازی ایران وعراق و دوپینگ بازیکن عراقی تصمیم گیری کند . با وجود شواهد و مدارک موجود رای خود را به نفع تیم ملی فوتبال ایران صادر کرد .
به گزارش هشترود نیوز ، بامداد امروز یکشنبه و ساعت ۱۰ صبح به وقت استرالیا کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا (afc)نتیجه بازی ایران و عراق را به خاطر تخلف تیم عراقی در بازی دادن به بازیکن دوپینگی خود ، ۳ بر ۰ به نفع تیم ملی ایران اعلام کرد .
گفتنی با اعلام این خبر تیم ملی کشورمان باید خود را برای رویارویی با تیم ملی کره جنوبی باید آماده کند .
این خبر در حال تکمیل است …
البته فک کنم دروغه چون ای اف سی چیزی نگفته این از کجا باخبر شده
هاست طرفداری ترکید (sm2)
در حال که عده کثیری از هواداران فوتبال در ایران بی تاب شنیدن خبر صعود ایران هستند هنوز هیچ خبری از استرالیا به تهران مخابره نشده است.(sm50)
طی اخباری که هم اکنون از استرالیا به دست ما رسید، منابعی به اطلاع رساندند که جلسه مربوطه تا ساعتی دیگر آغاز می شود و باید منتظر جلسه ای حدودا دو ساعته باشیم و حوالی ساعت 8 رای اعلام خواهد شد، هر چند هنوز هیچ چیز قطعی نیست!
(sm70)
الی کجایی ..بلند شو تو که سحر خیز بودی
عربستان یه روز دیرتر رای رو اعلام میکنه (sm2)
اونا چه انتظاری بکشن
خب ساعت 12 به وقت استرليا شد و مسئولاي فيفا رفتن واسه نماز و ناهار
2 ساعت تنفس اعلام كردن بعدش حكم ميدن ديگه (sm2)
(sm120)
چی شد نتیجه آخرش؟
لاشیا دیشب حسینو خسته کردین
مصاحبه من با مجله "استايل" منتشر شد.
عكسهاى فوق العاده دوست عزيزم على قاضى زاده رو ميتونيد تو اين شماره ببينيد.(sm2)خودشو چی تحویل میگیره
(sm50)
معنای قرمز کردن لب را گرفتم
از زیر و بم تا عمق مطلب را گرفتم
بیماری چشمان تو انگار مسری ست
از یک نگاه داغ تو، تب را گرفتم
انگشتهایم پر شدند از حس شانه
آن زلفهای نا مرتب را گرفتم
عمر م به پای عشق رفت و در ازایش
از نیمه شب تا صبح امشب را گرفتم
از آن کتاب باز روی سینه ی تو
من انتقام درس و مکتب را گرفتم
با بال چشمان تو تا معراج رفتم
جای ملکهای مقرب را گرفتم
امشب خدای من شدی.... در چشم هایت
چون فیلسوفان، رد مذهب را گرفتم...
بزودی آلبوم رسمی مهدی رضوان به نام تو نرو (sm120)
ورزش 3 از دسترس خارج داره ميشه كم كم (sm120)
کفاشیان: هنوز چیزی نشنیدم
به گزارش "ورزش سه"، او در پاسخ به ادعای مقامات عراقی درباره رد ادعای ایران گفت: چیزی در این باره نشنیده ام.
(sm2)
(sm2)ای دیوث (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر پخ داري
سایت ورزش 3 که مث آب خوردن باز میشه برای من
بابک اباذری، مدیر انتشارات نصیرا در دریای خزر غرق شد. مرگ او در ابهام قرار دارد و هنوز جزئیات آن مشخص نشده. نیروی انتظامی لنگرود این خبر را تا این لحظه نه تأیید و نه تکذیب کرده است. خبرگزاری «فارس» اردیبهشت ماه سال جاری، همزمان با برگزاری نمایشگاه کتاب تهران ادعا کرده بود که انتشارات نصیرا کتابی از شاهین نجفی، هنرمند سرشناس ایرانی را به طور غیر قانونی منتشر کرده و در نمایشگاه کتاب تهران عرضه کرده است.
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)جام حذفی انگلیس چرا اینجوره
چه جوره مگه خو؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
23 بهمن تاریخ اکران فیلم لامپ 100 در تهران و 40 شهرستان
آهنگ بید بی مجنون تیتراژ این فیلم در همین تاریخ منتشر خواهد شد
کانون هواداران چاوشی برای مشترکین ایرانسل از مرز هشتاد هزار مخاطب گذشت
ثبت رکوردی جدید برای «محسن چاوشی»!
http://musiceiranian.ir/68288-chavoshi-68.html
شرکت در نظرسنجی برنامه شب کوک شبکه نسیم
عبارت محسن چاوشی رو به شماره 3000054 پیامک کنید
زندگی ایده آل : آهنگ دزیره کاندید بهترین آهنگ سال
ارسال کد M09 به شماره 300023051
(sm50)
(sm50) Lost Stars
(sm132)
چرا بستین چنگیزو(sm120)
- (sm50)