من نظرم را فردا بعد از شنیدن آلبوم میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من نظرم را فردا بعد از شنیدن آلبوم میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک نهم رفت واسه تابستون سال بعد (sm50)
خیلی خوبه...بچه ها نظراتشونو بگن،بعدا مثلا اوایل بهمن نگاه میکنیم ببینیم چقدر نظراتمون با واقعیت مطابقت داشته.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکرارم نکن...
اینقدر خوبه که نمیتونم کامل گوش کنم..
قشنگ میره تو استخونام..
واقعا تنظیم و آهنگسازی و وکال شادمهر بی نظیره
همه ی آهنگ های عالی هستند.
اما تکرارم نکن .. (sm74)(sm74)
تموم خاطراتم میاد تو ذهنم با تکرارم نکن (sm74)(sm74)(sm74)
استاد شادمهر یدونه ایی (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
همچنان تو کف وکال ادامه میدمت
صداش پر از حرص و بغضه
مرسی شادمهر(sm127)
بعد از پنج ساعت هنوز قبل پلی کردن تنهاییام و تکرام نکن و روز سرد هیجان دارم
هرکدومش یه حس خاص داره (sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای جادوییه شادمهر (sm127)
اونجاش که میگه ٬٬مگه میشه پا گذذذاشت٬٬ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بایدبگذرم از حسی که دارم
(sm155)
مقوا بود (sm2)
برگردی به عقب ...
#روز سرد
#sz
همونطور که فکر میکردم تو این تیم 4 نفره جدید شادمهر ، سعیدزمانی از بقیشون بهتر بود ...
گیتار اهنگ روز سرد هم شبیه دستخط گیتار خودشه و فکر کنم خودش گیتارشو زده ... و شایدم خودش تنظیم کرده یا ملودیشو ساخته و ابتدای آهنگ مثل ابتدای آهنگ محال از آلبوم پاپ کرن شروع میشه و مثل اون تند میشه و کلا خیلی شبیه به اون خونده ...(البته اینا فرضیات منه)
استاد شادمهر یدونه ایی(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm127)(sm127)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم واسه هم صحبتی باهات تنگ شده بود (sm19)
البته من خودمم کم میام
راستش این آدم غیر قابل پیش بینیه
من خیلی راضی بودم از آلبوم
امیدورام هر روندی رو ادامه میده موفق باشه
همیشه دوس داشتم بشنومش
نمیخوام اونی که من میخوام باشه میخوام خودش باشه
خودش همیشه تازگی داره
تکرارم نکن
این ترک لولش از همه آهنگا بالاتره
ملودی و تنظیم و صدا اصن شاهکاره (sm50)
نمیشه فعلا نقد کرد
ولی وقتی گوش دادم شوکه شدم
بیشتر که بگذره خیلی بیشتر شنیده میشه
مثل زود تموم میشه
مجید (sm77)(sm127)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون مجید خودمونی یا اشتباه گرفتم
منو شناختی؟
من هنوز کنارتم از دو راهی بگذری به تو ثابت میکنم از همه مهمتری...
الهی قربون اون صدات برم چه لحنی داره(sm81)(sm74)
روز سرد ملودیش کار وحید پویان هست فکر کنم تنظیمش سعید زمانینقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینسرت آلبوم بیاد معلوم میشه
عجیبه واسم با تکرارم نکن ارتباط برقرار نکردین
من هنوزم نمیتونم بگم کدوم بهتره
ولی تا الان که گوش دادم
تکرارم نکن
ادامه میدمت
تنهاییام
روز سرد
عقل و عشق
غرور
تجربه کن
همیشگی
البته شاید نطرم عوض شه تو ریتشون ولی تکرارم نکن جاش بالاست بدون شک
نظر من
تکرارم نکن
تنهاییام
روز سرد
ادامه میدمت
عقل و عشق
تجربه کن
غرور
همیشگی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون ازت بابت همه چی داداش (sm127)
صفحه اول به روز رسانی شد
روز سرد
ادامه میدمت
غرور
عقل و عشق
تنهایام
تجربه کن
تکرارم نکن
همیشگی
محشر محشررررر
تکرارم نکن
ادامه میدمت
تنهاییام
روز سرد
عقل و عشق
تجربه کن
غرور
همیشگی
بچه ها ببخشید عاشق یکی شدم شوهر داره میشه ی عکس بدین مثلا یکی رو دوس داری ولی نمیشه بهش بگی و اینا ممنون عکس باشه
شاید یه روز سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب
ترک تنهاییام و تکرارم نکن رو تا تهش نمیشه گوش داد
قلب ادم وا میسته . ته دل ادم خالی میشه
بی رحمانه زیباست
ترک تکرارم نکن کلاس درسه
اوج ، فرود ، تحریرا ، لحن خوندنش . اصن صداش تو این اهنگ فرق داره با بقیه اهنگا :)))
ادامه میدمت چه لحن لاتی ای داره . چه تهدیدی میکنه :)) یاد اهنگ داداشی و قدیمیای شادمهر میندازه ادمو . چقد شادمهریه نوع خوندنش :)))
تو اهنگ روز سرد اخرین بار آخر اهنگ که کلمه " روز سرد " رو میگه پشم بر بدن نمیمونه دیگه :))
از ظهر تا الان اصن نشده به ترانه ها دقت کنم این همه گوش دادم . ینی صداش نمیذاره ادم به چیز دیگه ای دقت کنه اصن
احتمالا تو جو باشم که اینا رو میگم شاید در این حد هم نباشن ولی حداقل تکرارم نکن و تنهاییام به شکل عجیبی خوبن و تجربه نشون داده اینجور اهنگا با گذر زمان بیشتر هم جا میوفتن :))))))
برا همچین البومی هشتا ترک واقعا کم بود . کاش میشد دو سه تا دیگه هم اهنگ میداشت . یه دوتا هم حرکتای شادمهری توش میزد . دوتا اهنگ عجیب غریب شادمهری :))) اصن عادت کرده بودم به اهنگایی مثل اینده ، شیلا و ... که تو البومای شادمهر بود . شاید تنها ایرادی که میتونم از البوم بگیرم همین باشه . شایدم ...
بازم باید بگذره زمان تا بشه با قاطعیت نظر داد ...
نگاه کن
نگاه کن توو نگاه من
چه بارونی توو راهه ...
مگه میشه اینجاشو گوش داد و نترکید اخه :))))
خیلی خوبه آلبومش . از طرفدار بهتره? فکر نکنم....
دوستان راهی هست که بشه آلبوم رو فیزیکی اورجینال تهیه کرد؟
چه عجب یکی با من هم نظره واسه تکرارم نکن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ترک باید منتظر بمونه تا هیجان ترک های احساسی کمتر بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش میاد صدر همه
خیلیا ارتباط گرفتن باهاش تنها ترکی که احتمال ماندگاری داره همینه به نظرم باقیشون شاید مقطعی خوب باشه ولی انقضا دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا میری بدون من (sm178) یه وقتایی نتونستن برای هردومون خوبه(sm178) واقعا محشره ادم نمیدونه چی بگه
والا سر آلبوم طرفدار یه محسن 6730 داشتیم اینجا برا منو ایمان و خودش و امید فکر کنم از ترکیه گرفت آوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط 179 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک طرفدار که گذاشتیم اینجا سی دی ریپ هست
وقتی صدای شکستن غرورم یادمه ... پای تو موندنم خیانت به خودمه