نمی دونم وقتی دیدم یاد تو افتادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمی دونم وقتی دیدم یاد تو افتادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژانرا داره زیاد می شه (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
رفت ترابزون تیم خوبیه مثل اینکه
وحید امیری از اولشم اولویت اولش پول بود خودشم صادقانه گفت ولی وقتی قراردادشو بست انصافا هیچی کم نذاشت برای پرسپولیس دمش گرم
قناری تو قفس خوش بود غریبه تو بیابونا
رو چشم آدما جاش بودنه تو چنگال حیوونا
(sm74)
.
.
.
یکی از اون شبای سرد بهمن بود، سردم بود
گرسنه بودم و عین یه زائو وقت دردم بود
زمستون ابرو توی حوض خونه، من لگد می کرد
زمونه با بدا خوب، روزگار با خوبا بد می کرد
سرم شد کاسه، مغزم عین جیوه لنگرک می زد
یه خط غم در میون غصه تو قلبم قنبرک می زد
هوس کردم به جای قهرمان قصه ها باشم
برای ماهیا آب و واسه مرغا هوا باشم
دلم می خواست آلاچیق دختر کولیا باشم
رفیق بی سرو پاها و ژولی پولیا باشم
دلم می خواست بارون باشم اما تو بیابونا
خیابون باشم اما زیر پای درب و داغونا
برقصم با تموم لولیا و داش مشتی ها
ببوسم دخترای بندری رو توی کشتی ها
خوروسخون پاشم و تا بوق سگ مستی کنم، شاید...
یه فکری هم به حال نحسی هستی کنم، شاید...
شبو از چشم شب پارو کنم، جارو کنم روزو
بشورم از تن آیینه ها این وهم مرموزو
ببافم تارو پود عمرمو با دست رویاهام
بخوابونم سر دنیارو روی بالش پاهام...
.
.
.
(sm81)
(sm56)
شرجي ترين بغض دريا در آخرين صبح آذر
زخمي تر از ناله ي قو بر بركه ي خون شناور
چشمانت آن آسمانِ بغ كرده روي صليب است
بر ميز صبحانه داري تصويري از شام اخر
دشداشه ات بادباني شاعر، هم آغوشِ باد است
موهاي تو شاخه هاي نخل غم انگيز بندر
اي دختر شور دريا ! طعم گس ماسه ي داغ
اي تلخي مغز بادام در سرنوشتت مقدّر
من روزگارم شبيه قوطي كنسرو خالي
بازيچه ي پاي زن هاست، در هر خيابان و معبر
تو قوطي زرد كبريت بر ميز يك قهوه خانه
بازيچه ي دست مردي دلسرد از عشق همسر
از اين جهت هر دوى ما قرباني يك جنونيم
سودايي از عشق در دل، انديشه ي شعر در سر
ما هر دو زير نگاه بد يمن اين طالع پير
با عينكي استكاني آن شيشه هاي مقعر
لنجي كه سكّان ندارد خرج عطيناي طوفان
مومن تر از دزد مسجد، از ناخدا بي خداتر!
دوشيزگي شيطنت كرد، زن بودنت را ببيند!؟
زن مثل زن، مثل خواهر، زن مثل مادر كه آخر...
يا بايد از خود جدا شد تا زندگي پا بگيرد
يا اينكه بايد پذيرفت پروانه پر، زندگي ... پر!!!
محمدرضا حاج رستمبگلو
(sm50)
(sm27)
Gal Bir Sarayim (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میر انجمن مرسی که آلبوم مصباح قمصری رو زدی
و خواهشمندم که دیگر آلبومی از سالار عقیلی در سایت قرار ندهی ...
با تشکر ، نخست وزیر میلاد ...
(sm2)چی داری تف میدی واس خودت کاندوما رو میگم
(sm30)وای خدا صحنه داره میره جهانی بشه از چه صحنه ایم عکس گذاشتن(sm2)فک کن بچه تهرون از دس دخملا خودشو بندازه پایین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دیوس حال میکنی تازه بیدار شدی دیوس من پاره شدم از خواب ..
Sinjul What kind of fucking shit are you ?
اینم جای کم کاریات(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها(sm120)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
با این هیکلت نمیتونی یه لینک بذارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبرگزاری ایلنا: هادی حسینی (تهیهکننده آلبوم جدید محسن چاوشی) درباره تأخیر در انتشار آلبوم «ابراهیم» گفت: این آلبوم مدتهاست که آماده است و برای اخذ مجوزهای لازم به دفتر موسیقی وزارت ارشاد ارسال شده است ولی با گذشت حدود 9 ماه هنوز مجوز انتشار این آلبوم صادر نشده است.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]حسینی معتقد است: این ماجرا زمانی نگرانکننده میشود که در هفتههای گذشته خبر ممنوعالفعالیتی محسن چاوشی در برخی رسانهها منتشر شد. هرچند این خبر خیلی زود از سوی واحد نظارت و ارزشیابی دفتر موسیقی تکذیب شد ولی پیش نرفتن پروسه اعطای مجوز آلبوم «ابراهیم» بر نگرانیها افزوده است.محسن چاوشی، شهاب اکبری و فرشاد حسامی تنظیمکنندگان قطعات آلبوم «ابراهیم» هستند و کلیه اشعار این آلبوم از سرودههای حسین صفا است. میثم مروستی و عادل روحنواز نوازندههایی هستند که در این آلبوم ساز زدهاند.
با موبایل خیلی سخته برام ... (sm120)نقل قول:
(sm50)
جواب زنده بودنم مرگ نبود
ولش...(sm172)
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسم الله الرحمن ارحیم و مستشهدین بین یدیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو گوه خوردی
تمام..
موری (ره)
he must be sucking my dick right nowنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
i dont know what the hell is he doing here
my dick is missing him so much
کجایی ای جنون ویرانه ات کو (sm50)
فرشاد حسامی شه کامنتی باس موزن رف .. ;l
میلاد ای والا حضرتا ای اریا مهر یه چنتا فیلم خوب و قشنگ جدید معرفی کن مدت هاست از سینما دورمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینو گوش کن (sm120)چند شب پیش تیلفیزیون داشت کلیپ دنیام بانی نشون میداد ... بانی با چهار تا دیگه سوار کادیلاک شده بودن زده بودن تو جاده لب مرز (sm2)بانی با عینک دودی رئیس قاچاقچیا (sm2)ینی منتظر بودم هلیکوپتر ناجا بشینه وسط جاده (sm2) همچین فضایی داشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm228)
(sm2)
(sm88)
اخیش واکینگ دد فصل بعد اخرشه
گیر دادی به بونی خرسه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوب.. واقعا دیگه اب بسته بودن(sm120)نقل قول:
(sm2)
yeah you're rightنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
i want he suck my penis too
we will do little thressum on him with amir or maybe elyas
Sinjul Why don't you suck our dick for tonight ?
we'll give you some money for a one night
جان جان دلار ۹ تومن
همینجوری پیش بره تا چند ماه دیگه مملکت ساقط شده
موری ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون بهتر که از سینما دوری
الان مدت هاست کار خوبی ندیدم
مشغول سریال دیدن شدم