علی برکت اللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
علی برکت اللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
هر یک دینار کویت معادل ۳ دلار امریکا
آقای ترامپ با دم شیر بازی نکن ...نقل قول:
رییس ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم تو این موقعیت قرار گرفتم البته تو آسانسور ،
ولی متاسفانه پنجره نداشت ،
وگرنه به عنوان یک جوان معتقد و دین دار و پاک دست به پرش از ارتفاع می زدم...
ولی خب از اونجایی که دنیا ارزش هیچی رو نداره توصیه می کنم برنامه رو از پرش ارتقاع به Mff تغییر دهید ...
کسی می دونه چرا Tiesto پست های حمید هیراد رو لایک می کنه
سایته برگشته (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا رد داده من نمیدونم چی ازش خوشش اومده میگه صداش خاصه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا tiesto رو خیلی قبول دارم ولی این حرکتش خیلی رو مخ تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه نداره تا وقتی نشستیم پشت سیستم لیاقتمون همینهنقل قول:
بازگشت قیمت سیگار به روال سابق رو خدمت ملت همیشه در صحنه که تا پای جان مقاوت کرد تبریک عرض می کنم (sm2)
مردم که حرکتی نمیزنن ببینیم دلار برامون چه میکنه (sm59)
(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلنار هم ارزون بشه من دیگه هیچ اعتراضی ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) منحل نشد مگه کارخونش (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا خدا نکنه ! زبونتو گاز بگیر (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Isak Danielson Ending-3 (sm50)
الی دیوس شماره رامبد رو نداری بش بگم راجع به موزن شی گفته بود اون شب ..
میگم وقت بیگی یه سر بریم خندونه ازش بپرسیم چه واژنی گفتی .. :l
جیگر !!! (sm19)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Thurisaz - Endless (sm50)
پاره میکنه (sm88)
Hadi Eyvallahنقل قول:
بزن بریم به سرعت برق و باد
(sm74)ها جیگر اینده هالیووده بذا بزرگ شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنتی لباش ! لباش (sm228)نقل قول:
خدا نصیبمون کنه ایشالله (sm50)
آخ آخ من خودم روش سیخ بودم .. :l
یادمه اون زمان یه سریال دیگه هم بود که همشین مایه ها دختری توش شی بود بذ فو کـونم یادم اومد امر میکنم ..
(sm118)
کیفیتش .. (sm74)
رفت رو ده هزار(sm50)نقل قول:
مستند که گفتی قشنگ بود دمت گرم بازم معرفی کن از اینجور فیلم ها و مستند ها (sm10)نقل قول:
مشترک گرامی از تاریخ 97/5/2 اینترنت رایگان شبانه 3 تا 7 بامداد با فعالسازی بسته های اینترنت با حجم 10 گیگابایت یا بیشتر ارائه خواهد شد (sm3)
دیگه هیچی یعنی 4 تومن بخریم بسته شبانه 3 تا 7 بامداد تعلق نمیگیره گفتم مملکتمون رایگان نمیدن (sm3)(sm1)
بارگه خه مم هه لگرتو هاتمه و بو شاره که م
کوله بار غم و غربتم را بر میدارم
و به سوی شهر و دیارم باز می گردم
هاتووم به ره و دیاری شه نگی کس و کاره که م
آمده ام به دیدار کسان و عزیزانم
بو باوه شی به سوزی دایکه دل سوو تاوه که م
به آغوش پر سوز مادر دل سوخته ام باز می گردم
تا کوو بزانی چه نده به سویه آزاره که م
تا بداند در غربت چه رنج هایی که نکشیده ام
(sm50)
تف تو شانس من نمیدونستم دیشب ده گیگی گرفتم (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
(sm98)ده گیگی گرفتی خب جزوشه باید خوشحال باشینقل قول:
آخه زده از 2 مرداد من دیشب گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول: