(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابرام(sm127)ابادانی لافو اصیله(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خاطره یادمه خداداد و علی دایی تو هتل سر میز شام دعوا کردن با هم(sm70)
اخه شما وارد بحث ها نمیشی (sm174)نقل قول:
شرمندتم به خدا بدجور گرفتار بودم چندوقتی(sm169)(sm169)(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی ؟
اغا کسی خبر از امیر قوام نداره(sm50)
اون سال ملوان یه بازی رو زد باعث شد پرسپولیس قهرمان شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2002 رو فکر کنم کامل یادم باشه ، حذف مفتضحانه آرژانتین و فرانسه ، نامردی کره ای ها ، آلمان عربستان 8-0
سنگالی که یه دوره شگفتی ساز شد و بعد محو شد
من اون سال پنجم ابتدایی بودم و امتحانام که تموم میشد میدویدم میرفتم مغازه با هم بازی ها رو میدیدیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک نگاه
یک عشق
یک بوسه
یک آغوش و یک اشتباه و یک بکارت از دست رفته
و یک جنین که نامی دارد حرام زاده و خانه ای در میان زباله های شهر
و این جنایت در سرزمینم توجیح دارد
عشق ازادی مدرن بودن
فداتم داش علی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلتنگت بودم (sm127)
رو به راهی؟؟
آباداني ها خودشون خيلي طرفدارشننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونروز عموم سرويس كرده بود منو
هي ميگفت اينكارو كرده اونكارو كرده اينجوري بوده اونجوري بوده
حالا خوبه 10 دقيقه بازي كرده بود (sm2)
چند وقت پيش اومد سرك كشيد رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زياد نمياد انگاري (sm172)