(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm172)
(sm50) ۹۴۱۲۰ (sm189) علی برکت الله
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کاشته ای زد (sm54)
الی شیر تو دهنت با این سریال معرفی کردنت ! اون کوین گاری که پاسپورت اون دنیا رو گرفته هی میره هی برمیگرده شده خونه خاله اش !(sm2) زن سابقش رفته با اون ساهپوسته جلوش لب میگیره اینم میخنده (sm2)سریال فقط یه جیگر داشت اونم از فصل سوم یه دامن بلند مثل کولی ها پوشید رفته به کمپ (sm59)بابای کسمغزش هم راه افتاده تو بیابونهای استرالیا دنبال اینه سرود یاد بگیره (sm2)انقدر معجزه تو این سریال رخ داد تو کل تاریخ بشریت مشاهده نشده
کدوم leftovers
آره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول دهانت را گِل بگیر(sm120)
خداییش سریالش از فصل دوم کرسی شر شده من به زور نگاه کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس ریدم دهن الیاس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نه تنها خودم گرفتم به دو 3 نفرم گفتم ببینن(sm2)
دهن مارو جر دادن انقدر مسیح مسیح کردن ! حالم از هرچی مسیحه بهم میخوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدِ روحانی دیگه از دست رفت(sm2)
انقدر تعریف کرد من همشو یه شب دانلود کردم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نمایی بسیار زیبا از سریال (sm30)
تف(sm74)(sm120)
الان من چیکار کنم ببینم یا نه (sm120)
سه قسمت کلا دیدم
رسول فصل یک رو قبل حموم دید.. فصل دو رو بعد جغ(sm2)
این مشکل با مسیح هم برمیگرده به عذاب وجدانش(sm2)
هنوز دان نشده، منتظرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شه کیفیت تخماتیکیه که دان میکنی آخه تو سال 2018 ..
(sm98)
(sm50)
بمیر با این تعریف کردنت
دیوث راجبه یکی از تاثیرگزارترین سریالای تاریخ درست اطلاع رسانی کن
این ماشینی که تو تهران زده کارگرای کنار خیابون کشته دختر بودن مست بودن تی وی عسلامی نگفت اینو
کجاش تاثیر گذار بود؟ خیلی بی سر و ته تموم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویسنده اش همون نویسنده ی سریال لاسته ! دیدم چقدر آشناس روند داستان (sm120)
واقن برات متاسفم با این درک مطلبتنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایان سریال به عقیده منتقدین جزو بهترین اندینگای تاریخ تلویزیونه کی فکرشو میکرد دنیا اینجور شده باشه
واقن باس خیلی چس مغز باشی اینو بگی
(sm2)ریدی به سریال با این سرعت دیدنت دیوث یکم یواش تر
برین تو کله ی منتقدین(sm2)عاقا تو که فهمیدی به من توضیح بده چی شده آخرش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جیگره یه سال از من کوچیکتره (sm59)
پوچتینو (sm2)
دیدی نفهمیدی بعد با توضیح خطی من میفهمی ؟! بیشترم بخوام بگم اسپویل میشه واس بروبچنقل قول:
گزارشگرا موندن یارو شقیری صدا کنن یا شکیـری (sm2)
الی شنیدی دیشب گفتن عوامل آلبوم و ریزش لو رف بعد اون یارو گردن درازه تکذیب کرد ..
نمنه
؟؟؟؟ کیا بودن عواملنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر حجم اضافه دارین با این کیفیت ببین
(sm172)