اخه حمید صفت ؟ ... (sm209)
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه حمید صفت ؟ ... (sm209)
چی بود و چی شد ...
برای چاوشی کیک تولد فرستاده
(sm54)
تف(sm2)
کیک تولد فرستاده واسه محسن اونم استوری گذاشته بود و تشکر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه رو نمیدونم اما برای من انگار خیلی فرق کرده با گذشته ...
عیبی نداره که (sm120)
بحث عیب داشتن و نداشتن نیست
بحث اینه که ادم تصوری از شخصیت یه نفر داره بعد وقتی میبینه ادمای دورش کی هستن, چه شخصیتی دارن, خود اون ادم قبلا چه کارا و اهنگایی کار میکرد الان چیکار میکنه, تفکراتش به چه سمتی میره ...
کلا دلسرد میشه
نمیدونم شاید من اینجوریم
خیلی ها تبریک گفتن اینم روش ! ناراحتی نداره که ! شاید محسن میخواسته با استوریش دل حمید صفت رو شاد کنه
خب به نظر من اتفاقا خیلی فرق میکنه که کی به ادم تبریک بگه !
واقعا واسه خود تو فرق نمیکنه تولدت رو حمید هیراد و تتلو تبریک بگن یا داریوش گوگوش ؟ (sm120) البته مثاله ... (sm120)
کلا اینکه ببینی چه ادمایی دور طرف رو گرفتن طبیعتا مهمه ...
اون که صد درصد ! ولی درگیرش نشو منم یه زمان مثل تو بودم ولی کاریش نمیشه کرد ! من بلاک شده ی این حرفام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره واقعا ... چی بگم والا ...
یه جا خوندم : "ادما تغییر نمیکنن فقط هر روز به اون چیزی که واقعا هستن نزدیکتر میشن" (sm25)
مشکل اینه از هر کی خوشمون میاد تو ذهنمون یه تصویر رویایی میسازیم محسنم مثل همه ما ایراد هایی داره قطعا ولی باید نکات مثبتم دید که تو این شرایط که بقیه عشقم فدات شم میخونن و ملت به به و چه چه میکنن محسن ترانه ای مثل خوزستان و عموزنجیرباف میخونه
همیشه گفتم پروژه شهرزاد اون تصویری که ازش ساخته شده بود و خراب کرد کلا انگار بعد این پروژه شخصیتی هم تغییر کرده بزرگترین اشتباهش بود شهرزاد
تصویر رویایی ساختن دیگه از ماها گذشته ... (sm120) من هم میدونم هم باهات موافقم که همه ایراداتی رو دارن و شکل تصور ما نیستن. اما حداقل شکل شخصیت خودشون که باید باشن :|
وقتی میگی این ادم همونیه که اهنگ خوزستان رو تو این شرایط خونده باید اینم بگی که این ادم همونیه که برقصا رو هم تو اون شرایط خونده !
والا سیروانم که به شخصه طرفدارش نیستم کنسرتشو با ضرر بالا لغو کرد چند وقت پیش ...
در مورد شهرزادم کلا موافقم باهات (sm120)
سیروان گوه خورد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این شکل (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
شیش و نیم میبینی بازیو اکبر ؟
(sm2)
ارمین به سن کنکور رسیدی بالاخره یا نه(sm2)
رسول پیر کنکوریا با گلنار الان وسط حموم نشسته(sm2)
من نمیدونم این رسول میره هر سال کنکور میده یا به کنکوریا میده(sm2)
نه امسال تازه میرم اول راهنمایی (sm160)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیا کی شروع میشه این لیگای درست حسابی؟(sm120)نقل قول:
لالیگا 16 روز دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برتر انگلیس 9 روز
ایتالیا 18 روز
(sm118)
احتمالن (sm120)نقل قول:
تف.. کلی مونده که(sm120)نقل قول:
ارمین این بازیای چمپیونز کاپ رو فقط تو نت میشه از انتن دید؟
من سر کارم خیلی دلم میخواد ببینم اگه بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی قبلیو میگفتن نیمه اول خوب بودیم
بعضیاشو شبکه ورزش میزاره بقیه هم اره انتننقل قول:
مثلا شیشو نیم بارسا رو میزاره امروز
منم جای شما بودم عجله داشتم (sm120) بازارو درو کردید لعنتیا (sm120)نقل قول:
ها یارگیریشون امسال عالی بوده ولی من نمیدونم چرا دلم با الیسون صاف نمیشه.. کلا این برزیلیا گاون تو دروازه.. تهش میشه یکی مث دیدا یکی دوسال فقط خوب بازی کنه(sm2)نقل قول:
شمام که خوراکتون هایجک.. گومزو که ریدین توش ببینیم مالکوم چی در میاد(sm2)
ها اتفاقن اونم نیمه دومشو فقط دیدم 2-3 ساعت پیشم داشت تکرارشو می داد تا رفتم دیدم نیمه دوم شروع شد(sm2)نقل قول:
هزارپا مثل چی داره رکوردای فروشو میزنه(sm2)
دقیقا (sm120) قیمتش عجیب و غریب بود واقعانقل قول:
مصدومم شده نمیشه فروختش دیگه (sm2) مالکومو خیلی بد گرفتیم انصافا (sm120) رم گناه داشت ولی امیدوارم خوب باشهنقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm28)
امیر من خوابم ولی اکبر و بابل قدیم بیدارن