از دست خدا واسه من مقدس تره اون (sm127)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از دست خدا واسه من مقدس تره اون (sm127)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2002 بود یا 2006 تمارض ریوالدو جلوی ترکیه(sm21) شک دارم کدوم بود(sm120)
چه منافاتی باهم دارن دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاگول 2002 بود ، دیگه برزیل ترکیه با هم بازی نکردن (sm120)نقل قول:
سلام داداش شرمنده ندیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mohammad13 (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
2006 (sm77)نقل قول:
قاط زدیا از وقت خوابت گذشته (sm70)
حسن شاش(sm2)بعدش الکی افه اومدن گفتن ساس درسته نه شاش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین کسی که ضربه کاشته از زیر دیوار دفاعی میزدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین کسی که از نزدیک پرچم کرنر ایستگاهی گل زد ، دو سال بعد جونینیو این کارو کرد
(sm2)نقل قول: