Game.of.Thrones.S05E09.720p Now(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
Game.of.Thrones.S05E09.720p Now(sm118)
هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند. زبان آدمیزاد مثل خود او ناقص و ناتوان است.زنده بگور1308Sadegh Hedayat
بزرگترین دشمن انسان، لاغرترین عقربه ساعته..
آخه د شانس ما من الان 2 تا خونه خالی تو دستمه به اون یکی شغل اختیاج هست الان (sm54)(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت قبلیش خدا بود ، کل فصلش یه طرف قسمت قبل یه طرف دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایت فیلم تو مووی یه سرور محشر داشت ... الان چند روزه که سایتش ترکیده ولی هاستش مونده ...
افتادم به جونش هرچی فیلمه دارم دانلود میکنم شبا ... بالاخره یا هار من میترکه یا هاستش پاک میشه
اینجور شغلا به هم وصلن ، بهش پی ام بده حتمنی تو دست و بالش هست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)آره منی که هیچ چیزی چه سریال چه فیلم دوبار نمیبینم قسمت قبلیشو دوبار دیدم همیشه هم 480 میگیرم اینبار دیگه گفتم 2 قسمت آخره بزار 720 بگیریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی سلام امیدوارم همه دوستان روز خوبی در پیش داشته باشن (sm10)(sm120)
من قبل عید نشستم کلش رو دیدم ... این فصل رو گذاشتم برای بعد ولی دلم نمیاد ... همش تیکه تیکه میبینمنقل قول:
واقعا سایت بود پکرمون کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]