جونمی شادمهرم
نمایش نسخه قابل چاپ
جونمی شادمهرم
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی راستش من انتظار نداشتم
تجربه کن و همیشگی شاید بشه گفت نسبت به بقیه ضعیف تر بودن
رو حساب اونا آلبوم رو حس میکرد خراب کرده
اما به نظر یه آلبوم یه دست و تر تمیز داده بیرون
من راضی ام اما بازم دلم میخواد یه آلبوم تنهایی بده
میشه آیا؟ (sm50)
چه حرفی تو نگاهت هست که چشمات زندگی داره
(sm178)
اصن نگا سبک آهنگاش وقعا ندیدم اهنگ تکراری بخونه این بشر
پس با این حساب نمیشه امیدی به تهیه ی فیزیکی ش داشت(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدنیه اگه خودش انگیزه داشته باشه و بعضیا بزارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیالی نیست تقدیر ادم فروش پاپ کرن از خدا خواسته
همه رو یک تنه ساختو تنظیم کرد
از البوم عارف خبر ندارید ؟ اهنگی که برا عارف ساخته هم میتونه جالب باشه
من که دیونشم، به نظرم خیلی بالاتر از باقی از ترکهای البومهنقل قول:
تکرارم نکن همون موقع که شادمهر گذاشت اینستاگرام منو گرفت.نقل قول:
الانم قفلم روش..خیلی شاخه عاشقه موزیکایه وجدآورم
اونایی که مثله من از موسیقی حماسی خوششون میاد این ترک میگیرتشون
ادامه میدمت
تکرارم نکن
همیشگی
روز سرد
تجربه کن
تنهاییام
غرور
عقل و عشق
😍😍
ایشالا که میشه بذار یه صحبتی بکنم ببینم دستم به کی میرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 179 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد شادمهر بخدا یدونه ایی (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm118)
از خدا خواسته (sm50)(sm1)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمش فوق العاده سنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکرارم نکن
ادامه میدمت
تنهاییام
تجربه کن
عقل و عشق
روز سرد
همیشگی
غرور
واقعا قشنگه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میشناسمت پارسا جاننقل قول:
ولی بعید میدونم شخص مورد نظرت باشم و منو بشناسی(sm10)
(sm120) حالا خودش شاید چیزی نگه ولی شوهرش بفهمه داستان میشه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادامه میدمت
آخه یه مجید بود دوره مدیریت سارا تو فرومنقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ عضویتت باهاش یکی بود واسه اون شک کردم
در کل (sm127)(sm10)(sm176)
اینم نظره من
تکرارم نکن....با اختلاف زیاد(sm127)
تنهائیام/ روز سرد/ عقل و عشق/ ادامه میدمت ...در یک سطح هستن عالی
غرور
تجربه کن
همیشگی
بخدا شوهرشو میکشم حرف بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادامه میدمت
تنهاییام
روز سرد
عقل و عشق
تجربه کن
غرور
همیشگی
تکرارم نکن
واسه من شرط اول تو موسیقی ملودیه
دم وحید پویان و ارش محرابی واقعا گرم.
این آهنگا شادمهرم بیشتر دیوونم کردن .... طلاقشو میگیرم
منم همینطور دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته اون مجید رو یادمهنقل قول:
بهترین دوره موزیک باران بود اون موقع ولی حیف . . .
منم که بیشتر میخونم تا بخوام چیزی بنویسم
قربانت(sm127)
خیلی خیلی ممنون(sm10)نقل قول:
البوم بطور رسمی منتشر شد ها کاورها نیامد؟
آلبوم خوب و یدستی بود ولی بعد 4 سال و 4 ماه ، انتظار بیشتری داشتیم(sm93)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا فعلا دست نگه دار یکاری نکن بعد پشیمون بشی !نقل قول:
مورد های بهتر هم هست قحطی که نشده (sm120)
رفتنت عذابته ، خاطراتت با کیه ؟
هرچی تجربه کنی ، بعدِ من تکراریه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی دلیل یا بی اراده نگرانم میشی گاهی
پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عذابم میده عذابم میده این حس بیا این درد و ساکت کن
همه از رفتنت میگن خلافشُ تو ثابت کن
باید بگذرم از حسی که دارم با حس تازت تنهات بزارم
دلتنگیامو یادم نیارم تنهات بزارم
یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه
کسی که فکر نمی کردی تموم زندگیت میشه
چه دنیایی به من دادی به من که دل نمی دادم
چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم
من هنوز کنارتم از دو راهی بگذری
به تو ثابت می کنم از همه مهمتری
اگه هر جا بعد از این مطمئن نبینمت
تو به هر ر[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]هی بری من ادامه میدمت
باید منو به تلخیِ نبودنت عادت بدی
شاید فراموشت کنم باید بهم فرصت بدی
شعله نکش سوسو نزن بذار خاموشت کنم
این دردُ تازه تر نکن شاید فراموشت کنم
اون روزُ می بینم بگردی دنبالم
بپرسی از همه هنوز دوسِت دارم
به این فک کنم چی موند ازت برام
به این فک کنی بدون تو کجام
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پارسا جان دمت گرم ببین زودتر میتونی کاری کنی بشه آلبومو فیزیکی خرید. ممنونت میشم (sm74)
شادمهر خسته نشده باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا تکرار بشه اون روزانقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند بعید میدونم (sm127)
فدات عزیز(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 179 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید فردا کله سحر زنگ بزنم ببینم کیارو میتونم پیدا کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132) اولین آلبومیه که فقط خواننده است تقریبانقل قول:
آره سپرده بود بقیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی همون یه کار که خودش انجام داده کاملا مشخصه لول کار بالاست
از اولم یه حس خاصی داشتم بهش
حدس زدم باید کار خودش باشه
تنظیم ادامه میدمت بعید بود از این میلاد هاشمی (sm51)
باریک (sm176)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورا رسیده دستت (sm51)
اصن نمیتونم قبول کنم کار اون باشه، مگه میشه؟ مگه داریم؟ (sm74)(sm74)نقل قول: