از حافظه من بعید بود اثرات ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از حافظه من بعید بود اثرات ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد از محمدلرد و محمد68 خبر نداری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون وقت گل طلاییی و نقره ای هم بود خیلی حال میداد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای ممد 68 خالی (sm2)
الان باتری تموم میکرد بهش میخندیدیم (sm30)
(sm2)(sm2) همينجوري واسه خالي نبودن عريضه گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لرد نه اما 68 هر شب اینجاست از 8 به بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کره ای تو پروجا ایتالیا بازی میکرد بالای سر مالدینی گل زد و ایتالیا حذف شد پروجا اخراجش کرد(sm2)نقل قول:
حرف نداشت تو ضربه کاشته!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اولین نفر بود...
من خیلی دوست داشتم ریوالدو رو....خیلی کمتر از اون چه که حقش بود رسید مثل بقیه برزیلی ها!
دیر مطرح شدنقل قول:
کره (sm3)نقل قول:
(sm2)