ایول دمت گرم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جور پیدا کردی (sm51) (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
ایول دمت گرم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جور پیدا کردی (sm51) (sm59)
تو سرچ گوگل میزنی .. قسمت ایمیج.. هم از سیستم میتونی اپ کنی هم از ادرس... عکسای شبیه به اونو پیدا میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهم نشون بده با عکسنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو دوربین بزن.. بهت میگه از ادرس میخوای پیدا کنی یا از سیستمت اپلود میکنی.. بعد که زدی عکسای شبیه به اونو بالا میاره
همش فیک بود (sm2)
سایز اصلیش فک کنم همینه
دلم سیگاری با پکی عمیق می خواهد
بارانی با نسیم می خواهد
دلی با اغوش می خواهد
زندگی را تمام شده می خواهد
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کص بگو مردک..
فیک بود(sm2)
واقعا خسته نباشی(sm2)نقل قول:
اینکارو منم کردم منتهی کیفیت نداشتن الکی سایزو بزرگ کردن(sm120)
همش مال توییتر و پینترست.. فیلترن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا که تبلیغ می کنن کسب در امد در خانه دروغه ؟
منظورشون همون دادنه...برو بده(sm2)
پول نمی کنم (sm2)(sm30)نقل قول:
مفتی میدی یعنی؟(sm2)نقل قول:
توییتر حرفی ندارم ولی پینترست دیگه مجبور شدم ثبت نام کنم اپشم نصب کردم تو گوشی (sm120)نقل قول:
فولتره کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپش که نیست (sm132)
وات د فاک(sm54)
تراکتور شجاعی و دژاگه رو گرفت(sm2)
اون مهاجمشونم خیلی خوب و معروفه(sm120)
نصفه شبی برق از کلم پرید...دیوثا یهو شخم زدن(sm2)
اره ولی قوی شدن انصافا.. دژآگه هرچیم باشه ی چند تا لول از اکثر هافبکای لیگ بالاتره.. هرچند شجاعی گاوه(sm2)
البته زمان میبره تا اینا درست بشن و امسال بعید میدونم بتونن کاری کنن
چِل ساله وجدان درد میگیره
از کاری که کرده پشیمونه
هر شب بهم میگه:حلالم کن
بابا بهت یک عمر مدیونه!
#شایان_مصلح
#فقر
دم شایان مصلح گرم(sm50)
یعنی ریدن با عنقلابشون
(sm172)
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم بودن به شدت مهمه
یری مینا ... (sm50)
چه زوجی دفاعی تشکیل بدن با اریک بایی ... (sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس ،
ویندوز عوض کردم آخرین آپدیت 10 رو نصب کردم ، همه درایور هام هم آپدیت کردم ،
اما با هر نرم افزاری که فیلم پلی می کنم وقتی FullScreen می کنم تصویر آهسته پخش میشه ،
لطف کن ، راهنمایی کن ،
یک دنیا ممنون ...
خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم نگهش داریم ولی اگه بره منچستر به نظرم خیلی موفق میشه
دیگه وقتشه خرید کنیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها در مورد مشکل بالا اگه اطلاعی دارید ، لطف کنید راهنمایی کنید ...
هنوز برام سخته قبول این ماجرا که فرگوسن با جونز و اسمالینگ به عنوان دو مدافع میانی می تونست قهرمانی به دست بیاره ...
Castle Rock ...
گوه نخور ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه این از برادران عرزشی و عنقلابی نبود (sm142)نقل قول:
چقد فیلم قشنگی بود صدای اسکارلت(sm81)
(sm19) اشترم هوا رو داشته باش (sm2)
(sm2)
خره دیدی از شانس من داعش حمله کرد بعد مردم شهید راه سیاحتی شدم تا اخر عمرت خودتو نمیبخشی
به چه دلیلی نمیدونم این هاردو دارن مفت میدن جالب اینکه همین فروشنده نسخه 120 گیگ اینو 419 زده !
خلاصه مفته فقط یه چیز ترسناک اینه حتی گارانتی 7 روزه ام نداره فقط اصالت و سلامت فیزیکی اومدیو خریدیو خراب بود هیچی پولت بر فنا رفته (sm2)
این باباش شهیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مذهبی و ارزشی بود.. انقلابی رو نمیدونم
مذهبی با انقلابی ی دنیا تفاوت داره(sm120)