دو سه فصل میتونه تو بهترین فرم براتون بازی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دو سه فصل میتونه تو بهترین فرم براتون بازی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زند وکیل کارش خوبه باریکلا نه باریکلا نه باریکلااا ..
فکش شکسته دو ماه نمیتونه بازی کنه همه داورا گفتن اخراج میشده (sm25)(sm74)
جواب نداد ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
cpu میره رو 99 درصد وقتی fullscreen میشه صفحه ،
احتمال داره از ویندوز باشه ...
(sm50)
درایور کارت گرافیکت نسخه ی نهایی باشه حتما!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سایت خود شرکت تولیدکننده دانلودش کن.
(sm2)دیجی یه گوشی موجود میکنه تو یه ساعت تموم میشه حمله میکنن میت 10 اورد 2/800 فرتی تموم شد
تو تو دیجی شیکا داری هر روز دیوس من نیمیدونم همش در حال پیدا کردن محصوله ..
فوکی این شه وضعشه ایندکس سایت رو وا موکونوم عکس تخمی بابک جهانبخش میاد ژولوم کلم گوهی میشه ..
زندوکیلی پلی ..
توی تنظیمات صدا یه گزینه برا فـیلتر هه اونو برداری صدا میچسبه به سققف ..
وکیلی وسطش میخونه آبم میاد ..
حتما خودشون می خرن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم گوری هستی تو میری شونصد روز دیگه میای بعد یه کس شری مثه الان ول میدی تو صفه ..
چه جالب یه بار ما یه شی تایپ کردیم این ستره نذاش جاش .. :l
کس یا کس یا کس !?(sm54)؟!
وکیلی همیجو پلی .. (sm50)
(sm168)(sm168)
همین جا هستم دیوث سر میزنم ولی خاموش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من.. بازیچه ی دستای تقدیرم
من.. از این تناقض ها دیگه سیرم
من.. دارم هر لحظه می میرم
(sm25)
(sm30)(sm30)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سیزن 3 خبری نیست ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm54)(sm54)
(sm19)(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در همین حد میدونم !
سرعت نت چرا امروز ریده شده(sm172)
(sm1)
سرعت منم نصف کردن 8 مگ شده
البته موقتیه
سروروی که سایتی که زرین پال روش بوده رو هک کردن ملت فک کردن خود زرین پال دیتابیسش هک شده الکیه ..
(sm50)
(sm74)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
Hi my friend
hi(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شلام دوست قدیمی
شبت رویایی و عمرت جاودان
شبت قشنگ(sm127)
من فدات
(sm19)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]