جغد بارون خورده
دیگه نمیشه باید یه نخ روشن کنم (sm50)
برمیگردم ....
نمایش نسخه قابل چاپ
جغد بارون خورده
دیگه نمیشه باید یه نخ روشن کنم (sm50)
برمیگردم ....
دو بیت بعدش رو دوست دارم ، مصرع اول هم به نظرم خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر روز کارم این شده چشماتو نقاشی کنم
گلهای توی باغچه رو با عشق آپاشی کنم
گلهای سرخ نرگست هر روز داره قد میکشه
تا وقتی بر میگردی این خونه بهشت تو بشه
نمیدونم ، شاید ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب زدم تو خط فریدون فروغی..محسن قدیم..پر پرواز شادمهر(sm1)..خوابمو پروندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)بكش بكشنقل قول:
خيلي خوبه (sm120)
شعراش فوق العادست اگه صداشو بتونی تحمل کنی بعضی اوقات کارهای شاخی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریدون (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما فرهاد رو ترجیه میدم به شخصه
فریدون و فرهاد وقتی میتونستن برن نرفتن موندن و دق کردن
حالا فرهاد کمی خوش اقبال تر بود اما فریدون اجازه هیچ کاری نداشت
وقتي صداي رضا يزداني رو تحمل كرديم اين ديگه چيزي نيست در مقابلش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم با من نبودی
مثل من با من
و حتی مثل تن با من
فريدون فروغي رو ميخواستن اعدام كنننقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرايشات چپي داشت انگار
صد البتهنقل قول: