دیوص با صاد میشه دیوث جقی گلناری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوص با صاد میشه دیوث جقی گلناری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم ذات انسان بودن است و بس ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دوره ای من یه نقل قول از کارن همایونفر گفتم ، یه درگیری شدیدی پیش اومد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چونان ماهی در تُنگ تنگی ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمرم بر آب است ... (sm172)
سر شادمهری ها حتما
چی شده بود که بحث کردین . کی چی گفته بود در مورد کارن ؟
دقیقا ...
چارتار - برگرد ... (sm50)
(sm50)
عجب کاری زدن ، ترانه عالی ، موسیقی عالی ، صدا عالی ...
یک - هیچکدومش اصلا نمی دونستن که کارن همایونفر کی هستنقل قول:
دو - کارن یه چیزی گفته بود تو مایه های این که شادمهر آهنگساز خوبی نیست و کاراش رو پیگیری نمی کنم ...
سه - اونایی که اونور سنگ شادمهر رو به سینه میزنن هیچ دانشی از موسیقی ندارن ...
خوشتون میاد با این فلانی مشغول می کنید خودتون رو ...