فرهادو منم ترجیه میدم..امشب قفل کردم رو فریدون(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فرهادو منم ترجیه میدم..امشب قفل کردم رو فریدون(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مژگان سیه کردی هزاران رخنه در دینم
بیا کز چشم بیمارت هزاران درد برچینم
الا ای همنشین دل که یارانت برفت از یاد
مرا روزی مباد آن دم که بی یاد تو بنشینم ...
(sm27)
فریدون یار دبستانیش رو که شنیدی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا عوامل ما سر و تهشون با هم پنالتی میزد و میزنه همچنان
one last goodbye.اناتما(sm50)
خواب در بیداری (sm81) فرهادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید جواب اینو ندادین
دو بیت بعدش رو دوست دارم ، مصرع اول هم به نظرم خوب بود
هر روز کارم این شده چشماتو نقاشی کنم
گلهای توی باغچه رو با عشق آپاشی کنم
گلهای سرخ نرگست هر روز داره قد میکشه
تا وقتی بر میگردی این خونه بهشت تو بشه
(sm172) آرهنقل قول:
اصن فكر كنم اولين نفر كه اين آهنگ رو خوند فريدون
بعد بقيه اومدن از روش خوندن
واسه مجاهدين خلق بود اين آهنگ
سپید پوشیده بودم با موی سیاه
اکنون سیاه جامه ام با موی سپید
همین آهنگی که آقایون ازش استفاده ابزاری میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد بودی دیگه؟(sm10)نقل قول: