امروز میاد ؟ (sm148)
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز میاد ؟ (sm148)
آخرین جزئیات از آلبوم «امیر بیگزند»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ اظهارنظر تهیهکننده آلبوم «امیر بی گزند» درباره زمان انتشار آن
(sm2)
این همه گاز و گوز کرد ننه زاده آخرشم چرت و پرت تحویل داده (sm3)
گاز و گوزِ اضاف بر سازمان نشنیدی ؟
(sm10)
شوخیه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا موقعیت برای مَشَد و توههههههی دروازه توهههی دروازه (sm2) استاد سرهنگ علیفر گزارش کنه (sm2)آقا لیگ کِی شروع میشه ؟ بی صبرانه منتظریم (sm2)
مرد شاخدار همسرش را تکه تکه کرد(sm2)
#خبرفارسی
عملیات رو طراحی کردم
مواد لازم : جوراب زنانه کلفت ساق بلند ، کلاشینکف ، لپ تاپ ، فور جی ایرانسل ، اسکنر،
شرح عملیات : با رد گیری ماشین حمل آلبوم در جاده به رهبری من ، در فرصتی مناسب میپیچیم جلوش میریزیم پایین چند تیر هوایی در میکنیم آلبومو میگیرم سپس در نزدتکرین رستوران بین راهی متوقف می شویم سریع ریپ میکنیم 320 ویو آیتونز با فور جی ایرانسل سه سوت آپ میکنیم . البته از آنجایی که ملت تا آلبوم نیومده میگن کاور ( انگار دسر آلبومه ) همونجا سینجول اسکن میکنه با حجم 100 مگ میزاریم و فرار میکنیم چند روز بعد دستگیر میشیم اعدام میشیم به همین راحتی . تیتر روزنامه ها و سایت ها : شهیدان ِ راه چاوشی
مثلانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاهان اصفهان vs مشهد مشهد
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دبل مشهد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چون که ما عادت کردیم اسم در و پنجره تیر و تشتک بذاریم رو تیمامون با پسوند شهر میاریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی اسم شهر باشه دیگه لازم نیس که
اوه اوه الی بهش برخورد (sm2)
تماشاچیا بگن « پرسپولیس حمله کن مشهد سوراخه» دستگیر میشن به جرم اهانت به مقدسات(sm2)
حالا میارن رو دروازه ی مشد . حالا جناح راست مشد . حالا جناح چپ مشد . محوطه جریمه مشد ، شیش قدم مشد ، دروازه مشد ...(sm2) خیلی باحاله سوژه خندس(sm2)
(sm2)
استقلال حمله کنی سوراخ مشدو پیدا میکنی (sm2)
قطعا این هفته
سی سال بوکس نشون ندادن ، حالا مرده پرستی دوباره شروع شد
آلبوم زیر آپ...
آماده باشین شب 19 رمضون ما امشبه ..
زنگ زدم یه پک 80 تایی سفارش دادم ..
نمیدونم ظاهرا شهرزاد توشه یه همچین چزی ..
الی رفته بودم شاتل یه خط دیگه رو هم اوکی کردم جشنواره .. :l
43 % آپ شده
59 %
98 %
105 %
پشت و رو آپ میکنی ؟ (sm120)
اینبار تمهیدات لازم اندیشیده شده نمیتونین (sm120) عین مسابقات رالی ماشین ها رو بر طبق زمان بندی خاصی ول میدن تو جاده ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار دیگه تماس بگیرم ببینم خبری شد یا نه
مگر اینکه من کمی از اعتبارم رو خرج اینکار کنم وگرنه از شماها آبی گرم نمیشه (sm120)
(sm50)
چهارشنبه ...
حرف نباشه آقا شلوغ نکن بشین سر جات آقا اعع ینی چی آقا
یعنی یه تاریخ نمی تونن بگن ؟؟؟ (sm35)
امیر بی گزند >> چهارشنبه 19 خرداد در سرتاسر ایران و جهان
الفاتحه
کنسل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میدونم این یارو الکی چیزی رو نمیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]