واقعا زندگى چقدر پوچه پسر(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا زندگى چقدر پوچه پسر(sm50)
تویی نبضِ خوبه تکرار
تو طبیبی ، واسه بیمار
تویی مهتاب شبِ من
مهتاب از قشنگی تو ، شده شرمسار ... (sm50)
به تمام مقدسات قسم ،
این نیست زندگی ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی زندگی همش غمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دونیا غم می همدمه
دردا که تا بگرییم ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون ابر در بهاران ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک
خوبی ؟ سال نو مبارک (sm127)
خدا کنه روزی هم بیاد دلت تازه بشه مث بهار (sm127)
(sm138)
کیفیتش خوب نیستنقل قول:
اما تو چترتو بستی کبوتر
زیر بارونا نشستی کبوتر
رفتی و سنگا شکستن بالتو
اومدی هیشکی نپرسید حالتو ... (sm50)
عشق اما پیداست ...
شهیارِ نازنین & استیو مک کرام ...
(sm27)
برایِ خاطرِ گُلِ بابکِ عزیز (sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی و میلاد و هادی (sm127)(sm127)(sm127)
رامی کجاست ! (sm118)(sm127)(sm118)
میلاد می خوام این کار گردانِ ژاپنی رو در یابم ! شنیدم سبکش مثله لوئیس بونوئل بوده . (sm50)
Kenji Mizoguchi
Luis Bunuel
همینجا عزیز (sm127)
می خوامت ! (sm19)
ام شب می خوام فیلمِ سمیرا مخمل باف رو دانلود کنم ! (sm51)
خوب کاری میکنی اول این دوتارو ازش ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ugetsu 1953
Legend Of Bailiff Sansho 1954
بعد هم اگه بازم خواستی بری تو عمق سینمای ژاپن کارای اوزو (Yasujirō Ozu) رو ببین ، بعدش اگه خیلی خواستی حرفه ای تر دنبال کنی سینمای فوق العاده ی کلاسیک ژاپن رو کوراساوا رو حتما تو ذهنت داشته باش
به آقای مخمل باف بگو : من با ، بای سیکل رانش زنده گی کردم (sm50)
The Cyclist 1987
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیدات (sm127)
ام شب چه شود با سینمای ژاپن (sm118)
Street of Shameنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که دیگه یه شاهکارِ به تمام معناست
تو تمام عمرم فیلمی به این تلخی ندیدم
نقل قول:
یعنی قراره دو باره مثله اسبِ وحشی یِ آواتارم نا بود بشم (sm54)
خیلی عجیب خوبه ، خیلی ، خیلی ، خیلی ...نقل قول:
می قلبی ری(sm127)نقل قول:
حالا اگه میخوای فیلم کلاسیک ژاپنی نگاه کنی چندتا بهت میگم واسه شروع خوبه
Red Angel 1966
Red Beard 1965
Tokyo Twilight 1957
Irezumi 1966
بابک جان ممنونم(sm10)
خیلی خوشحالم که هستی و دوباره برامون می نویسی(sm176) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
می بینمش حتما .
میلاد 6 ماهِ پیش دنبالِ فیلمای جان استاش بودم .
هیچ جا گیرم نیومد !
ولی روی یوتیوب کامل بودن و دانلود شون کردم !
خیلی برام عجیب بود .
توی عمرِ کوتاهش فقط 2 تا فیلم ساخته .
اگه نه دیدی شون شدیدا توصیه میشن .
با این که خودم هیچی ازشون نه فهمیدم .
Jean Eustache
The Mother And The Whore 1973
My Little Loves 1974
نقل قول:
ای ولله ! (sm50)
میلاد یه چند تا فیلم توپ معرفی میکنی . جدید نباشه فقط (sm50)
علاقه ی زیادی به دیدن فیلم های درام ندارمنقل قول:
یه فایلِ تکست توی سیستم درست کردم که لیست تمام فیلما و کار گردانا و موسیقیایی که باید به بینم و بشنونم
رو توش نوشتم . الان بعد از 3 ماه این قدر لیستِ بلند بالایی شده که نمی فهمم از کجا شروع کنم . (sm9)
اختیار داری نفرما!!!(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاینده و برقرار باشی برادر جان(sm10)
چهارتا کارگردان ژاپنی هست که دنیا جلوی هنرشون تا کمر خم شدهنقل قول:
Akira Kurosawa
Yoshiro Ozu
Kenji Mizoguchi
Yasuzo Masumura
صابر اگه تو هم یه چند تا فیلم خوب میدونی بگو (sm50)
رامی اگه دستت رسید دی وی دی یِ فیلمِ بای سیکل رانِ محسن مخلف باف رو ردیف کن (sm10)
نقل قول:
این دوتا فیلم تو تورنت هست صابر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشاره خوبی کردی چون ندیده بودم!!!
نقل قول:
آره . به بین !
من که 6 ماه پیش و الان سوادی نه داشتم و نه دارم !
ولی به طرزِ شگفت آوری روی یوتیوب کیفیت 480 بودن .
Incendies 2010نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Last Of The Mohicans 1992
I Killed My Mother 2009
The Hours 2002
Schindlers List 1993
Perfume 2006
نمیدونم چه مدلی دوست داری ولی از اینا باید خوشت بیاد
منم همچین چیزی دارم و باخودم عهد بسته بودم که اجباری تموم شد ببینم خوب شروع کردم اما از ی جا ب بعد وا دادم!!!!(sm1)نقل قول:
واسه خودتون چارچوب درست نکنید