پارو که بیاد چه شبایی داشته باشیم..(sm50).نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پارو که بیاد چه شبایی داشته باشیم..(sm50).نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه بیت اول عالی بود....نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر اون مصرع دوم رُ یکم روش کار کنی کار خوبی میشه
هفته دیگه این وقتا عشق بازی میکنیم با صداش(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش جونتنقل قول:
چي كشيدي حالا ؟ (sm120)
هفته خاکستری ....
آهااااا راست ميگينقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)
راستي آهنگتون به كجا كشيد
منتشر نميشه ؟
کلا شعر رو حالت استند بای هستش ، قبلا فقط میخواستم دو بیت بهش (الان 5 بیت نوشته دارم) اضافه کنم بعد دیدم با چند تا تغییر بهتر هم میشهنقل قول:
میدونی من محسنو از اول دبیرستانم گوش میدم..بچه های دبیرستانی الان همش تو نخ تتلو و بقین..نمیدونم چرا ایننقل قول:
همه اون موقع غمگین بودم.هم نسلام اکثرا همینن(sm81)
نقل قول:
آهنگ رو فعلا بخاطر مشکل ابزار استودیو استوپ زدیم تا نقایص رو برطرف کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این زودی ها نه
شعر میگی؟منم کلی شعر گفتم تا دم چاپ رفت ولی نشد(sm81)نقل قول: